![]() |
Odp: Myślę o kupnie OŻ - pytania
całkiem fajny ten nowy dodatek oprócz paru wad... zycie w apartamencie wcale nei jest takie tanie... ;p 1000 $ za miesiąc za chatkę która normalnie kosztuje około 12k, jedyne co mi sie w tym podoba to to ze jest calkiem fajne wyposazenie w tych domach, i zaczynajac gre nowa rodzina polecam do jakies bloku ;> 1 osoba spokojnie sobie poradzi z kasą, a fajne jest to ze przy wyprowadzeniu mozna zabrac to co tam jest ^^ jest to bardzo korzystne i wtedy mozna powiedziec dopiero ze sie oplaca zyc w takim bloku ;> wiec jak najbardziej polecam kupno tego dodatku bo z pomyslem na taki dodatek czekalem od poczatku simsów 2 ^^
|
mi sie podoba ten dodatek chociaz nie jest moim ulubionym ;) zycie w apartamencie gdzie zyje wiele innych rodzin jest fajne, chociaz jak poprzednik wspomnial dosyc drogie, ale i to zalezne jest od standardu mieszkania. Sa drozsze i tansze. Fajna rzecza jest, ze mozna miec swoj wlasny helikopter.
|
ja kupilem za 64zl w MediaMarkt
|
Według mnie największym minusem jest nierealistyczność (dużo liter) w prawdziwym życiu nie ma magii a ni nikt z nas nie ma helikoptera.
|
Mi się podoba, przy ponownym kupnie nie wahałabym się.
Ale gusta są różne... Radziłabym po prostu kupić i się przekonać. |
No i tak zrobię. Cieszy mnie to że będzie magia, bo jak opisałam na początku, moim ulubionym dodatkiem Sims1 jest właśnie Abrakadabra :)
|
A ja mam takie pytanko co byście wybrali Własny Biznes czy Osiedlowe Życie?? Obydwa dodatki wygladaj fajnie a ma pieniądze tylko na jeden ;[
|
Osiedlowe Życie :)
|
ja też polecem Osiedlowe Życie. Własny Biznes mam i mi się szybko znudziło
|
Również bym poleciła Osiedlowe życie - jest po prostu ciekawszym dodatkiem :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:10. |