![]() |
Odp: Najlepszy mini pack
Oł,a ja sądzę,że bezkonkurencyjny jest Młodzieżowy Styl:P
|
Moda Z H&m :p
|
Moda z H&M też niezła,ale trochę mnie wkurza ten sklep w realu.Bardzo tam drogo...pięć dych za kostium kąpielowy:(
|
Moda z H&M. To powinno wyjść jako dodatek, a nie jako Mini Pack.
|
A co mogłoby w nim być takiego niezwykłego?
|
Cytat:
|
Wg mnie Impreza - malo osób ją wybiera, ale ja przez to, że ją kupiłam polubiłam robić imprezy, zwłaszcza wesela, przez to, że jakoś ta impreza wygląda, a nie, że stół i krzesła są z zupełnie innych bajek :D.
|
Bez porównania z innymi- "Młodzieżowy Styl". Uzupełnił on duże braki w przedmiotach dla noastoletnich simów. Osobiście polecam.
|
Młodzieżony styl na drugim miejscu rywalizują moda z h&m i impreza. Dobrze że młodzieżowy styll wyszedł bo dodaje fajne obiekty dla nastolatków. Mam wszystkie akcesoria i nieżałuje pieniędzy chodź według mnie największą porażką jest RR i ZŚ.
|
Według mnie dobrym mini packiem jest Moda z H&M. Dodaje sporo ładnych ubrań, których brakowało =) A, że nie mogę za bardzo obciążać simów dodatkami z neta, to bardzo się cieszę z H&M. Niezły jest też Na Święta. Ale za grosz nie podoba mi się Impreza. Dostałam ten dodatek i według mnie jest po prostu beznadziejny. W sumie jest tylko kilka sukienek (cztery? no, może więcej =)) i recolory do nich. Kilka nowych mebli - i tyle.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:30. |