![]() |
Odp: Wybieg dla modelek
hello;) trochę wydaje mi się to dziwne że producenci dali ten ,,pokaz mody" tylko jako ozdobę i dla ludzi którzy robią foto- lub video-story, ludzie pomyślcie logicznie......nikt nie jest takim czopem......wystarczy nacisnąć na tą kurtynę i wyświetli się pokaz mody!!
|
Pytanie dotyczące Mody z H&M
Mam pytanie: Chcę kupić Mini pack Moda z H&M. Czy muszę mieć jakiś dodatek lub inny mini pack, aby poszedł? Mam tylko podstawę.
|
Odp: Pytanie dotyczące Mody z H&M
Nie musisz - wystarczy podstawa The Sims 2 - będzie działać :)
|
Dzięki Bjork!
|
Odp: The Sims 2 H&M Fashion premiera 5 maja 2007r
mi sie ten dodatek nie podoba bo oprócz tego ze mozna robic pokaz mody to nie ma nic fajnego a ubrania tez sa nieciekawe
|
Tak ogolnie to ten dodatek niefajny....nie polecam go za bardzo..... - nikomu
W rzeczywistosci to ciuchy z H&M sa wpozo,ale w grze to katastrofa tylko dwa "kostiumy"mi sie podobyja u kobiet i moze jeszcze ta sukienka w paski ale tak to niefajne....nie polecam... |
Załamałaś mnie - a mi właśnie na dniach ma przyjść paczka z tym dodatkiem :P Chociaż oglądając screeny, nie było wcale tak źle... Widziałam w necie parę fajnych ciuchów robionych pod H&M'a :D
|
Nie mowilam ze wszystkie sa nieokey!
Po prostu ja tak mysle,ale kazdy ma inne zdanie,nie? Szkoda tych pokazow mody....ale coz... |
wszystko, co widzialas w necie, jest w tym dodatku. i niestety - nic poza tym...
ja kupilam - z mysla, ze bedzie tego wiecej. ale ostatecznie nie zaluje. |
Uff, chociaż Ty jedna podniosłaś mnie na duchu :D A tak na marginesie: Tam są tylko ciuchy, czy dochodzą jakieś nowe przedmioty?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20. |