![]() |
Odp: Własne Historie!?!?
Niestety nie można..a przynajmniej nie spotkałam się z tym ;)
|
Odp: The Sims Historie - pytania nie mieszczące się w innych działach
Witam wszystkich (pierwszy post,więc trzeba robić dobre wrażenie :P)
Mam problem z grą "The Sims:Life Stories" :/ Gdy zaczynam instalować dochodzi do jakiś 2%-3% i piszę,że instalacja się zakończyła. Gdy chcę włączyć grę otrzymuję następujący komunikat: "The application has craszed.The application will now terminate." Jakieś pomysły/rady? Chyba pomyliłem działy?Przepraszam :D |
Cytat:
Czy instalujesz z oryginalnej płyty? Bo moje pierwsze wrażenie, że ściągnęłaś sobie craka z netu, który Ci crarkuje grę i chyba w ogóle nie masz Historii Z Życia Wziętych, a tym bardziej zainstalowanych :) |
Podczas instalacji ORYGINALNYCH :P Simsów dostaje taki komunikat.I jak mówiłem nie instaluje się.tzn tylko do 3%:P
|
No cóż - a nie miałeś zainstalowanych wcześniej?
I może napisz też czy instalation is crashed, czy craked? Jak miałeś zainstalowane wcześniej, to wywal wszystko, to co było poprzednio. Jeżeli nie - sprawdź czy płyta jest w dobrym stanie (może ma jakieś zadrapania)? |
Czemu uważasz,że mam nieoryginalną wersje?
NIECracked tylko Crashed :P Płytka jest nowa.Nie była wcześniej używana. |
Crashed? Ta aplikacja jest zniszczona i zaraz wygaśnie?
Ej coś masz chyba z płytką, albo jakiś wirus na kompie? Albo płytkę ci zawirusowało? |
Cytat:
|
Cześć mam głupie pytanie. Czyw the sims 2 historie ze świata zwirząt, można po przejściu histori normalnie grać? stworzyć sobie rodzinkę i wybudować dom i tak dalej jak w the sims 2 podstawie + do tego zwierzaki? Bo nie rozumiem:/ ta gra w empiku za 50 zł jest, to już podstawa sims jest droższa:(
|
hey . a moge obojetnie z jakiej stronki sciagac dodatki .? i prawie wszystkie wejda . ;///
.? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31. |