TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Dark Room (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47897)

Gio 01.12.2008 14:47

Odp: Dark Room

Cytat:

Napisał Mika (Post 903587)
Darkroom (backroom) (z ang. "ciemny pokój") – częściowo lub całkowicie zaciemnione pomieszczenie znajdujące się najczęściej w lokalach erotycznych, przeznaczone do uprawiania seksu. Ideą darkroomu jest możliwość nieskrępowanych, wolnych kontaktów seksualnych, często z nieznanymi osobami.

Dlatego napisałem, żeby nie postrzegać tego tytułu, tak jak postrzega to Thriller i od tej chwili Mika :D

Ellie 01.12.2008 18:53

Heh, Mika, dzięki, że to wyjaśniłaś...eś? xD
Teraz już wiem WSZYSTKO o Atlantisie :p
Co to za brzydki tytuł ? xD

A teraz!
Jezuuuuu, jakie to cholernie intrygujące <3
skojarzyło mi się (znowu) z Matrixem ... ^^
Ale podoba mi się i to bardzo.

P.S. W takich chwilach jak ta odechciewa mi sie pisać moje FS... :<

Holly 02.12.2008 16:32

"Czarnowłosa sięgnęła to torby, poszukując w niej pożądanego przedmiotu. Po kilku sekundach prowadzenia samochodu jedną ręką i mieszania w torebce drugą do jej dłoni trafił wreszcie telefon. Naciskając jeden z przycisków przyłożyła wynalazek do ucha."
Po co komu tyle gmatwania? ogólnie podoba mi się Twoje FS, ale jest trochę błędów. Tą całą akcję powinieneś rozłożyć równomiernie na wszystkie części (moim zdaniem). Trochę nie kumam o co tam chodzi ale nvm :D Pisz dalej.

Pani_Snejp 02.12.2008 17:15

Hehehe dooobre xD Cóż, pewnie będzie miała traumę i rozdwojenie jaźni? xd Zua i Dobra? :P
pisz!

Sweet.Dreams 02.12.2008 19:44

Bardzo fajnie ; )
Ciekawie, intrygująco i zachęcająco do przeczytania kolejnego odcinka
Czekam z utęsknieniem ; P

Liv 02.12.2008 20:47

Jak ona ma czarne włosy, to chyba będę musiała sobie załatwić DUŻO mocniejsze okulary ;/

Odcinek długi, bardzo długi. Nawet nie męczyłeś opisami. Mimo wszystko tekstu i tak było dużo.
I wiele wydarzeń przebiegło przez ten odcinek. Nieźle gmatwasz. Ciekawa jestem, co też takiego mądrego (albo i nie ;P) wymyślisz z tą "wspaniałą" 11.
I jeszcze uwaga do zdjęć- powinny one być obrazem tekstu. Wg tego założenia Victoria powinna mieć na głowie ten opatrunek, jednak zdjęcie pokazuje coś innego. DOSKONALE zdaję sobie sprawę, że na necie nie znalazłbyś takiego make- up`a, ale mogłeś to zdjęcie albo opuścić, albo przedstawić na nim coś innego.
Niby wszystko mi się podobało, ale na ocenę 10/10 mój rozumek (albo sumienie) się nie zgadza, więc w takim razie 9/10.

Gio 03.12.2008 17:33

Dzięki za komentarze! Czuję się spełniony :)
I mam dwie wiadomości: dobrą i złą...

Zacznę od tej złej:
Raczej o (jak to określiła Liv) "wspaniałej" jedynastce nic w odc. 4 nie będzie :( Mam inny genialny plan. Potrzymam was w niepewności :P

A teraz dobra:
Za niedługo dodam bonusik, z którego jestem bardzo dumny! Mogę tylko powiedzieć, że właśnie ładuje się na youtube....

O! I już jest bonusik!

BONUS

I jak się podoba? Trochę zgapilem z reklamy simplusa :D

ptasie mleczko 03.12.2008 18:19

muahaha świetne :D "to straszne, że każdy może przeczytać Dark Room" no leżę, muahaha widzę, że nastała moda na bonusy ;) ale to dobrze

Ellie 03.12.2008 18:38

boski jest ten bonus xD

Callineck 03.12.2008 18:57

Dobre!

Ja tam na bonusy nie narzekam, oby więcej :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:11.