![]() |
Odp: Simy by Angie =]
.Angie. nie chodzi mi o to bys robiła potwory czy zombie tylko o sposób prezentacji simów. ja zajrzałam do Twoich poprzednich prac i chyba każdy przyzna ze się one sporo zmieniły. napisałam to ponieważ robisz świetne simki i szkoda jest ,że przez prezentacje nie wygladają one jak Twoje. Wiem ,że stać Cię na Twój własny niepowtarzalny styl i w żadnym wypadku nie jesteś "kopiarą" tylko po prostu Twoje prezentacje zboczyły troszkę z wczesniej obranego toru...moja rada (jeśli mogę) wróć do swojego stylu ;)
|
Kolejna simka:
Caroline, http://img371.imageshack.us/img371/6603/carolineqn1.jpg http://img246.imageshack.us/img246/7...roline1dm2.jpg Simka robiona była na wesoło, ale mam nadzieję, ze się spodoba :D |
Fajna, taka luzacka : ))
Ladnie dobrałaś dodatki, podoba mi się. |
Całkiem ładna :) Chyba trochę zbyt szeroki nos.
|
Fajna czapa, skad?
Simka ogólnie mi się podoba ale tak troche staro wyglada ;) Podoba mi sie dobór dodatków i w ogole 9 :) |
Caroline jest świetna. Nie będę ci tu truć o proporcjach (i tak wszystko jest idealnie ;)), bo w simce jest tyle optymizmu i pozytywnej energii, że nawet, gdyby jakieś błędy się znalazły, to i tak pewnie bym ich nie zauważyła ^^ Dobór dodatków i prezentacja - bez zarzutu, szczególnie to drugie bardzo mi się podoba, dobrze oddaje charakter Caroline :) Będzie możliwość pobrania?
|
musiisz napisać skąd masz tą boską czapeczkę :P
Może być nawet płatna! A simka... Moja imienniczka 10/10 |
Dziękuje za komentarze :D Fryzurę pobrałam z peggyzone (darmowa).
Simkę postaram się udostępnić do pobrania. Zapraszam do dalszego oceniania :). |
Caroline jest śliczna :). Ma fajną czapę :D.
|
Simka jest cudowna :D
Mam nadzieję, że jak najszybciej zobacze ją u siebie. Idealnie dobralas dodatki, simka pod kazdym wzgledem jest doskonala. Bardzo mi się podoba. *W* Ahh |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:23. |