![]() |
Odp: Czy zapisujecie grę, gdy stanie się coś smutnego itp.?
A ja robię raz tak, a raz tak. Dlaczego? Po prostu czasem nie mogę się z czymś pogodzić, wtedy zaczynam od nowa, ale kiedy strata jest dla mnie mniej ważna, niż to, co osiągnąłem w trakcie gry, wolę ją zapisać. Zazwyczaj jednak moje Simy nie robią głupot, więc nie mam problemów ;)
pozdr. chrupek |
Ja zawsze zapisuje i gram dalej od momentu w którym skonczyłam jest to bardziej realne wtedy i się szybko gra nie nudzi ;)
|
Ja zawsze zapisuję, szczególnie kiedy sama wywołuję te smutne sytuacje :P
|
Jak na serio polubię sima to nie zapisuję ,ale jak nienawidzę jakiegoś to zapisuję i to chętnie ;D
|
Różnie... Zależy co się stanie. Bo jeśli przez jakiś błąd coś mi się popsuje w rozgrywce, to nie zapisuję. Ale jeśli ktoś umrze, albo urodzą się bliźniaki, nawet jeśli tego nie chciałam, to zapisuję i tak. A niech się dzieje co chce, jak w życiu! :D
|
Ja zawsze zapisuję
|
ja najczęściej zapisuje.Ale jak mi się gra nudzi to nie zapisuje.Zaznaczyłam różnie
|
Ja zawsze zapisuje choćby nie wiem co się działo.
|
Zawsze zapisuję. Chcę, by u moich simów było jak w życiu - nic się nie da cofnąć.
|
Ja różnie. Zależy ile do tej pory zrobiłam w grze. Bo jak jest pożar, to co tam, zapisuję, jak urodzi się chłopiec zamiast dziewczynki i na odwrót to też zapisuję, ale jak mi ulubionego sima przestraszą duchy i padnie, i jak nie wygram z Kostuchą, to nie zapisuję. Nie gram ''na prawdziwe życie'' bo używam kodów, Simowie się nie starzeją, są kosmitami itp. Moim celem jest zrobienie jak największego drzewa genealogicznego, w którym wszyscy będą jakąś dziwną istotą :D No i chcę moim simom dać jak najwięcej dobrych wspomnień.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:46. |