![]() |
Odp: Forgotten affection
Odcinek fajny,brak bledow.
Tylko ten wodospad taki jakis...sztuczny? xd a reszta jak najbardziej 9/10 |
Ale się opuściłam.. Ale już czytam :D
Przeczytałam i .. hm.. stwierdzam z niebywałym przekonaniem, że to jest b. fajne. Jak już tu niektórzy pisali fabuła jest taka jakby 'prosta', ale jednak ciekawi. Przyjemnie się czyta ;) Dobra, już skończę tą swoją głupiutką wypowiedź :P Pozdrawiam ; ** |
Dzieki wszystkim za opinie...
Jak już pisałam wcześniej to fs zmieni swój rodzaj i będzie inne, niż do tej pory, ale to później... Narazie nie piszę odcinka, bo jestem chora, ale jak wyzdrowieje to szybko się zabiorę za pisanie... |
@up; uu.. To życzę powrotu do zdrowia :) Ja we wtorek na obóz a też coś mnie rozkłada < mój kregosłupp! > help :C
|
Dzięki, to ja też ci życzę minięcia bólu, że tak napisze:)
|
Hejka! To ja Twoja nowa czytelniczka, wcześniej zaciekawił mnie tytuł, a teraz ciekawi mnie FS:)
Dobra trochę błędów było, ale aż tak się w oczy nie rzucają, no cóż, masz talent do ukrywania błędów xD A wiesz co mnie najbardziej rozśmieszyło? Ten oto moment" To do widzenia Pani, polecamy się na przyszłość" Nie wiem czemu, ale ten fragment wzbudza we mnie śmiechowość:) oki no to za odcinka 1oOoOoOoO(...)/1o |
Dzięki za komentarz i bardzo się cieszę, że mam nową czytelniczkę...
|
Ciesz się ciesz, ale gdzie nowy odcinek? ;p
|
wczoraj wróciłam od wujka, u którego niestety nie mam żadnych gier, tylko neta, więc nie miałam jak zrobić zdjęć
no i mam jeszcze problem z parcelą, na której będzie się rozgrywało większość wydarzeń FS ale już staram się jakoś ten problem rozwiązać i dodać odcinek : ) |
No dobra rób te zdjęcia, bo za ciekawie tu nie ma, a niektórych fs-ów nie lubię, no...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:50. |