![]() |
Odp: Spełnione cele życiowe
Cytat:
|
Ja staram się spełniać cele życiowych simów, a zwłaszcza tych z aspiracją pragnienia rodziny. :)
|
Ja spełniam, jak mogę i mam ochotę... ale jak bezdzietna emerytka ma '3 dzieci kończy studia na uczelni' to wymiękam...
|
Ja właśnie niedawno spełniłem cztery cele życiowe: "Dożyć do złotego jubileuszu", "Rozwinąć maksymalnie 7 umiejętności" razy 2 i jeszcze "Zostaję Wcielonym Prawem".
|
Zawsze spełniam cele życiowe simów bo dzięki temu mam spokój ze spadającą aspiracją.
Zdarza mi się czasem zmieniać cel życiowy sima jeśli mi się nie podoba, najbardziej nie lubię tych typu "mieć 6 wnucząt" czy jakoś tak. Wolę gdy dotyczą kariery zawodowej. |
Też lubię ten cel życiowy z pracą, ale nigdy nie spelniam "Być mistrzem złoczyńców"
|
Cytat:
|
Czasami, np kiedy jest mieć 6 wnucząt to nie spełniam;). Nie spełniam też, gdy jest Osiągnąć Szczyt Kariery Edukacja, bo trzeba mieć dużo przyjaciół;).
|
Ja w ogóle nie spełniam, do aspiracji uzywam boolpropa.
|
Zależy jakie mi się trafią, bo teraz mam simkę z aspiracją, że chce mieć dzieci, a pragnienie to 6 dzieci bierze ślub. Tego nie spełnię. Wystarczy mi 2 dzieci :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:32. |