![]() |
Odp: by Intenso
Myślę, że Elynia jest całkiem w porządku. Nie pasują mi jedynie nienaturalnie wygięte na dół kąciki ust, nos... i może dałabym jej czarne włosy zamiast blond, ale to tylko moja opinia.:)
PS Zauważyłam, że lubisz urządzać Simom sesje na huśtawkach.;) |
Dorothea - zdecydowanie lepiej wyszła na drugiej prezentacji. Jedyne moje zastrzeżenie - nosek, wygląda jakby był zanadto zadarty bądź ściśnięty. Poza tym fajnie i prezentacja oryginalna :)
Elynia - ładna simka, przeszkadza mi tylko zbyt szeroka górna część nosa. Świetnie dobrana fryzurka. Pozdrawiam |
Dzięki, kto się jeszcze skusi?
|
Elynia - niefajne brwi, super fryzura i piękne oczęta : )
|
aaa... Oczy moje ulubione-nie zdradzę skąd je mam.
Ahh... Brwi. :( |
Bardzo fajna simka.Współczuję jej..
|
Elynia jest ...hmmm no niby fajna , ale ... pierwszy zgrzyt to kolor brwi i kolor włosów...drugi zgrzyt to sama fryzura (simka ma za drobna twarzyczkę do tej fryzury) trzeci i ostatni zgrzyt to kolor skinu i kolor włosów...za ciemny skin dla blondynki. Troszkę za mocny makijaż ,ale przyznaję ze przy ciemniejszym kolorze włosów byłby mniej rażący. Sliczny strój, boooskie jeansy . Ogół wychodzi raczej na plus daję 8/10
|
Cytat:
Dzięki za oceny. |
Ogólnie mi się podoba, tylko brwi jej trochę nie pasują :P
|
No...
A z tą karnacją to tak... Otóż uważam, że jak blondynka to powinna mieć ciemniejszą karnację, bo jak by była biała to taka lalka. :) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:06. |