TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   czy podoba ci się, że w the sims 2 są różne nieprawdziwe rzeczy??? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48543)

kessaris 28.01.2011 18:00

Odp: czy podoba ci się, że w the sims 2 są różne nieprawdziwe rzeczy???

Te "rzeczy" dodają grze uroku - nie mam nic przeciwko żeby były one w grze. Dzięki nim życie Sima jest jeszcze bardziej ekscytujące : magia, różne stwory etc.

amber 28.01.2011 19:54

Urozmaicają grę, to fakt. Przydają się, gdy planuję stworzyć dziwną okolicę, ale nieco przeszkadzają, gdy chcę, by simy prowadziły zwykłe życie.

miłośniczka zwierząt 22.04.2011 15:23

mi sie to podoba bo bez tego gra była by nudna a tak to jest przynajmniej jakieś urozmaicenie i gra nie jest taka nudna ;).

patryk916 22.04.2011 15:41

przeważnie tak,ale czasami wkurza mnie jak przychodzi mi wilkołak albo z nie nie nacka porywa mojego sima UFO

Agataa103 23.04.2011 10:26

Bez tych wszystkich nierealnych rzeczy byłoby nudnie i szaro. Np. KIedy Kasandra Ćwir za wcześnie ożeni się z Donem Lotario i on ucieka ze ślubu to jego ucieczka jest zabawna i dzięki temu nie czujemy się bardzo żle ;)

Albo wyobrażacie sobie kiedy nasz sim umrze to jak by to wyglądało gdyby było realistycznie??

Karolka1231 23.04.2011 11:52

Uważam ,że różne niestworzone rzeczy sprawiają, że gra jest o wiele ciekawsza i bez nich byłoby nudno.

Bush 23.04.2011 15:51

To jest gra, czyli, jak wiadomo, nie jest realna. Czyli te wszystkie wilkołaki i inne są tam na porządku dziennym. ;) I uważam, że są spoko. ;)

Owl Finch 23.04.2011 15:58

Mnie się bardzo podoba, bo gdyby gra była zbyt realna to byłaby po prostu nudna.

Mixy 09.07.2011 19:33

Cytat:

Napisał zelkam (Post 916045)
Gra TS2 daje uczucie oderwania się od szarego życia, zamiast nas, męczą się simowie. Magiczne stworzenia, kosmici, czary nadają grze uroku. Nie mam absolutnie nic przeciwko, to tak jakby zapytać, czy magia w Harrym potterze jest potrzebna.

Zgadzam się. Mi się podobają te rzeczy :]. Te tajemnice dotyczące Belli Ćwir... a poza tym gra opiera się również na przesądach, np. istnieniu UFO.

Fisia 09.07.2011 19:53

Ja wręcz nie mogę bez tego grać! Mam specjalną rodzinę, która jest moją ulubioną, i tam są tylko kosmici, simorośle itp. I też pobieram z netu skrzydełka, strój syrenki itp. Gdyby tego nie było, nudziłabym się.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:58.