TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   czego brakuje w tej kultowej grze??? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48646)

Krzykaczus_Pospolitus 14.06.2009 11:51

Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???

Cytat:

Napisał wojciu881 (Post 1045171)
- Jak mam czasem rachunki to 2, i nie może odrazu ich wziąć tylko po jednym. To wkurza

No ale przecież możesz wziąć tylko jeden rachunek i klikając na skrzynkę wybrać opcję "Zapłać wszystkie rachunki".

NekoTemari 14.06.2009 14:30

Moim zdaniem TS2 zakończyło się za szybko, można było wyprodukować jeszcze sporo dodatków, a tu hopla! od razu dostaliśmy trójkę. Ale cóż - trudno się mówi, trójkę się nabywa.

schogetten 14.06.2009 15:12

ja nie narzekam, wg mnie wzystko co mogloby być w grze już tam się znalazło.
w koncu to GRA. upodabnianie świata simów do naszego byłoby po prostu głupstwem, w ogole nie zajmowlaibysmy się swoim zyciem, tylko losami wymyslonych postaci. biorac pod uwage ze wyszła już 3, to technologia komputerowa naprawde zaszła daleko xD ja nie narzekam xD!

Sim_Ronaldinho 15.06.2009 21:23

MI jeszcze brakuje wody. Simy tylko jedzą. Tylko na umywalce jest opcja "Napij się"

Rosemarie 15.06.2009 22:07

Mi brakuje podglądu na pracę i tego jak dzieci idą do szkoły,żeby też był podgląd.Ogólnie naprawdę nic takiego tam nie brakuje ;)

blakistoni 16.06.2009 10:51

Mi niczego nie brakuje.Wszystko co mogłoby być tam zawarte zawarte zostało.
A teraz wyszło sims 3 - a tam jest jeszcze więcej opcji,których nie było w dwójce, ale których mi nie brakowało ;]

justinea4 16.06.2009 11:00

Zgadzam się z Felis_silvestris. Dwójce niczego nie brakuje, trójce według mnie przydałaby się mała poprawka :)

klaudia330 16.06.2009 13:39

Szkoda że nie można robić prania i prasowania :D Poza tym jeszcze chodzenie z simem do pracy lub szkoły ;)

kitka^^ 18.07.2009 15:44

hmm ja bym chciała prace domowe... I, żeby wszystko się brudziło po jakimś czasie. Np. podłoga i ściany (no a wtedy? sprzątanie i malowanie!!:))

Shilow 20.07.2009 11:34

Witam

Uwielbiam Simsy dwójkę,wg mnie to najlepsza część. Brakuje mi jednak kilku rzeczy a mianowicie:
1. Możliwości wyjścia z niemowlęciem badź mały dzieckiem na spacer w wózku.Denerwuje mnie to gdy Simska ma dziecko i z domu nie może się ruszyć!
2. Ponadto mogłyby być Simsy Praca.

To tyle,więcej do szczęścia mi nie potrzeba ;)
Kocham Simsy!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41.