![]() |
Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???
Cytat:
|
Moim zdaniem TS2 zakończyło się za szybko, można było wyprodukować jeszcze sporo dodatków, a tu hopla! od razu dostaliśmy trójkę. Ale cóż - trudno się mówi, trójkę się nabywa.
|
ja nie narzekam, wg mnie wzystko co mogloby być w grze już tam się znalazło.
w koncu to GRA. upodabnianie świata simów do naszego byłoby po prostu głupstwem, w ogole nie zajmowlaibysmy się swoim zyciem, tylko losami wymyslonych postaci. biorac pod uwage ze wyszła już 3, to technologia komputerowa naprawde zaszła daleko xD ja nie narzekam xD! |
MI jeszcze brakuje wody. Simy tylko jedzą. Tylko na umywalce jest opcja "Napij się"
|
Mi brakuje podglądu na pracę i tego jak dzieci idą do szkoły,żeby też był podgląd.Ogólnie naprawdę nic takiego tam nie brakuje ;)
|
Mi niczego nie brakuje.Wszystko co mogłoby być tam zawarte zawarte zostało.
A teraz wyszło sims 3 - a tam jest jeszcze więcej opcji,których nie było w dwójce, ale których mi nie brakowało ;] |
Zgadzam się z Felis_silvestris. Dwójce niczego nie brakuje, trójce według mnie przydałaby się mała poprawka :)
|
Szkoda że nie można robić prania i prasowania :D Poza tym jeszcze chodzenie z simem do pracy lub szkoły ;)
|
hmm ja bym chciała prace domowe... I, żeby wszystko się brudziło po jakimś czasie. Np. podłoga i ściany (no a wtedy? sprzątanie i malowanie!!:))
|
Witam
Uwielbiam Simsy dwójkę,wg mnie to najlepsza część. Brakuje mi jednak kilku rzeczy a mianowicie: 1. Możliwości wyjścia z niemowlęciem badź mały dzieckiem na spacer w wózku.Denerwuje mnie to gdy Simska ma dziecko i z domu nie może się ruszyć! 2. Ponadto mogłyby być Simsy Praca. To tyle,więcej do szczęścia mi nie potrzeba ;) Kocham Simsy! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41. |