![]() |
Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - edycja walentynkowa - pytania dotyczące konkursu
Cytat:
|
Prace konkursowe można wstawić w dziale "Domy" dopiero po zakończeniu konkursu.
|
Ok. Merci. Czyli póki co trza se dać spokój. Jeszcze nie wiem czy to w konkursie zamieszczę, ale pewnie tak...
|
Pozwolę się wtrącić, może nie ten temat, ale padło pytanie.
SebaS - nie trzeba wprowadzać rodziny (choć to chyba nie jest zabronione), żeby zrobić zdjęcia bez kratek. Wystarczy kliknąć na narzędzie zmiany koloru (czy jak to się tam zwie) i wtedy nie ma kratek. Tylko tym narzędziem nie należy na nic "najeżdżać", bo zacznie "świecić" i będzie przezroczyste, ale klikasz na ikonkę i od razu Chyba zrobię ten poradnik... Co do liczby zdjęć - raczej nie można więcej, bo jeden z punktów regulaminu brzmi: "prezentacja musi zawierać 1-3 zdjęć z każdego pomieszczenia, 1-3 zdjęć zrobionych na zewnątrz, a także rzuty obu pięter. Pomieszczeń jest 8, dlatego liczba zamieszczonych screenów musi mieścić się między 11 a 29" a dalej: "Naruszenie którejkolwiek z powyższych zasad skutkować będzie dyskwalifikacją" Logicznie wnioskując - nie może być więcej. Nawet jak przykładowo zrobisz zamiast trzech to tylko dwa zdjęcia kuchni nie oznacza, że możesz dorzucić jeszcze jedno zdjęcie sypialni. A przynajmniej tak z tego wynika. Ale lepiej niech jeszcze Haughton potwierdzi... |
haughton potwierdza, nie można zamieścic więcej niż 29 fotek oraz więcej niż 3 z każdego pomieszczenia, a co do wprowadzenia rodziny - jak komuś tak wygodniej, to nie ma problemu - chociaż wystarczy zmienić na tryb opcji i kratki też znikają. :P
|
Na to pytanie też już padła odpowiedź w tym temacie...:
Cytat:
Cytat:
|
Ja mam takie pytanie:
czy drzwi zajmujace 1 kratkę mozna zastąpić łukami drzwiowymi które maja 2 kratki ? |
Ja już pytałam o łuki. Nie można. Drzwi można zamienić tylko na inne drzwi.
|
a... dziekuje bieknie Vibratoria :) Szkoda..xD
|
To pytanie padło tu już ze 3 razy. Drzwi i okna można zamienić tylko na inne drzwi i okna o takiej samej liczbie kratek.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:41. |