![]() |
Odp: Simy by Aya :}
Mina simki na pierwszym zdjęciu bardzo fajna :) lecz przydałaby się jedna fotka z neutralnym wyrazem twarzy. Ogólnie simka jest nawet nawet, oczy są za duże, przydałoby się przymrużyć, nosek trochę niekształtny i krótki.
|
Witam :)
Zabieram się do oceny, mam sporo do nadrobienia ;) Mru Twarz typowa dla postaci z anime, stylistyka z resztą podobnie mi się kojarzy. Podobają mi się okulary, klipsy i ubranie. Chiyo Bardzo mi się podoba ta typowo japońska stylizacja simki. Tylko z wyglądu średnio pasuje na azjatkę, raczej jest wystylizowaną europejką. Kąciki ust za bardzo opuszczone, poza tym w porządku. Lana Pierwsze co rzuca mi się w oczy to prześliczny błyszczyk i urocze piegi, których w ogóle jestem fanką. Z buzi taka trochę lolitka. Ładna sukienka i apaszka. Samantha Znowu piegi :D Piękne oczy i usta oraz kolor szminki. Dobrze dobrany makijaż i bardzo pasują jej te ciuszki. Tylko osobiście nie lubię tej fryzury, dla mnie wygląda jak hełm. Para nr 1 Kobitka wygląda nieco wampirzo ;) Ładna, ale sprawia wrażenie wrednej. Facet natomiast jest świetny :D Po pierwsze podobają mi się blizny (mały fetysz), a po drugie fryzura i ubranie. Znakomita stylizacja. Para trochę niedopasowana, kojarzy mi się, jakby chłopak był rozrywką dla nieco starszej od niego, znudzonej kobiety. Ash & Armand Facet - nie podoba mi się ten puder na policzkach. Reszta fajna. Sprawia wrażenie chłopca z dobrego domu, ucznia szkoły prywatnej :) Dziewczyna - piękne oczy i błyszczyk. I ma piegi :D Trochę snobistyczna. Para znacznie bardziej do siebie pasuje niż poprzednia. Natasha Piękny kolor oczu, fajne włosy i błyszczyk. Tylko twarz ma taki grymas jakby jej właścicielce nie odpowiadał jakiś wyjątkowo nieprzyjemny zapach ;) |
Cytat:
A co do simki, to bardzo fajna, tylko ma jakieś takie szklane oczy. |
Natsha jest ślicznaaa.
tylko oczka ma dziwne. |
Sprawia wrażenie podobnej do Mru...a może mi się zdaje.
W każdym razie, mi się podoba ! |
do Nemezis
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...rzuty+ekranowe tutaj masz tego pełno. Okej, kiedy następne? |
Może w niedzielę coś wyczaruję, nic nie obiecuję mam zawalony weekend :/
|
Twoje prezentacje są bardzo ciekawe . Przyciągają uwagę dynamicznymi barwami i oryginalnymi aranżacjami . :)
Twoi simowie mają trochę " technicznych " wad , ale pomimo tego wydają się ładne . Kojarzą mi się z bajkowymi postaciami . :) Za najładniejszą Twoją simową postać uważam Lanę . Na frontalnym ujęciu sprawia wrażenie baśniowej postaci . Ma ujmujący , rozmarzony wyraz twarzyczki , który działa elektryzująco na odbiorcę . ;) Nie podobają mi się ubrania , w których prezentujesz simów . Takie trochę byle jakie .... , a do tego bardzo zniekształcają simom sylwetki przez co wyglądają jak pajacyki . :( |
|
Co do Mariki...
Nie podoba mi się szczęka.Jest zbyt kwadratowa. Oczy są nawet ładne.Trochę za ciemne. Ładne piegi,błyszczyk i nos:) Fajna prezentacja i dalmatyńczyk :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:39. |