![]() |
Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?
Tak samo, jak przedmówczyni. Kasa jest, ale co z tego, skoro mój grat [inaczej zwany komputerem] ledwie radzi sobie z dwójką. Zaznaczyłam, że 'raczej nie', gdyż gdyby 'jakimś cudem' udało mi się zmienić/ulepszyć sprzęt, pewnie skuszę na na trójeczkę :D
|
Ja pewnie kupię, aczkolwiek chyba będę musiała wywalić z dysku seriale:D Miejsca mi brakuje.
|
Raczej nie.
Tak, jak Ritty, nie mam kasy, chęci, i to wszystko mnie nie przekonało, zupełnie. |
Nie. Przynajmniej do za rok. Bo dopiero za ten czas będę miała nowy komputer, jak nie później... ^^ Obecnie czekam, aż mi prześlą The Sims 2 (jeszcze będzie chodziło na moim kompie, który nie jest juz niestety pierwszej młodości.. ;)) i nie mogę się doczekać.. ^^ Więc będę miała rozrywkę, bo w jedynce kompletnie wkurza mnie grafika.. Oo"
Jak już wspomniałam na moim kompie trójka nie będzie chodzić. Po drugie, nie mam kasy, niedawno kupiłam 2. Po trzecie nie podoba mi się grafika postaci... Oo" Ochyyyda.. Za bardzo lalkowate... Zero rzeczywistości.. Oo" Ale otoczenie bardzo ładne.. ;) No cóż zobaczę za rok... ;) |
Na początku miałem takie same zdanie jak Liv- też myslałem, że TS2 mi wystarczy, z resztą tyle dodatków:P
No ale po obejrzeniu paru filmików z thesims3.com dostałem padaki i wywnioskowałem ,że muszę mieć TS3, bo można jeździć rowerem, samochodem po okolicy :D:D:D Hmm....czyli TAAAAAAAAAAK!!!! KUPIĘ KUPIĘ KUPIĘ !!:D |
Do mnie też trójka jakoś nie przemawia. Teraz w 100% zgadzam się z Liv, chociaż zaraz... Obejrzę jakąś zapowiedź na Youtubie i edytnę :)
EDIT: Obejrzałam i raczej nie kupię TS3. |
te sims 3 zapowiada sie niezle
|
TS2 mi wystarcza i bardzo się podoba, a ta "plastelina" w 3-ble
Zdecydowanie nie. |
Cytat:
|
Raczej nie kupię. Dlaczego?
-mój biedny laptop jest już za stary i ledwo ciągnie dwójkę -grafika jest kompletnie jakaś taka do kitu Na początku szalałam jak się dowiedziałam, że będzie już w czerwcu, ale po obejrzeniu paru filmików i przeczytaniu waszych opiń stwierdziłam, że jednak chyba je sobię sprawię na urodziny, czyli za 7 miesięcy po premierze :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:46. |