![]() |
Odp: Complicated
zachwycasz mnie ;] No i ta bójka o faceta :D Ogólnie to nie ma błędów (no, ba!) i fabuła jest bardzo ciekawa. A Holly - może jakaś dawna dziewczyna Josha albo siostra Sam? No, nie wiem, czekamy niecierpliwie! :)
|
dziekuje ;**
moze ktos jeszcze sie wypowie na temat Holly? |
Holly... Ja stawiam na siostrę Patysi :P Faktycznie trochę Maxis, ale kij z tym, nawet ładna ;p
|
Dedykacja, dla mniee? :D wow :redface: kocham cię ! :D Sam i Joshue również ;)
Czekałam jak głupia na nexta a ten już był gotowy - no taaaakk xD ;D Ale śliiczny :) |
dziękuję za komentarze, a tymczasem....
papa i do zobaczenia w maju :******************** |
Heloł heloł ;D widzę że w t. pisanej coś naskrobałaś, ale tu pusto. wieje pustką, istny przeciąg :P Także spiesz z tym C.D :)
|
kiedy kiedy kiedy ja gry nie mam ;(
|
What? :O orzesz ty ty! kied kiedy kiedy ja tu czekam. :P nie no rozumiem, żałuję i współczuję. Daj znak życia na GieGie gdy napiszesz, zresztą ciekawa jestem jak to się stało. :) bo chyba mi mówiłaś ale zapomniałam. ^^
|
. czekam(y) aż sobię grę jakoś sprawisz. [ podstawy nie mam. xp ale może pożyczyć ci jakis dodatek? - daleko nie mamy :) ] heheh. A przy okazji - zajrzałaś już do 'Why me?' :D
|
Taaa, tu to wszyscy czekają.
A temat Complicted w Twórczości pisanej zamknięty. Bo komentarzy nie było :[ Nie fajnie. Nie nie nie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:18. |