TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pierwsze Spojrzenie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50544)

ultraviolence 09.05.2009 09:43

Odp: Pierwsze Spojrzenie

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1016840)
Dziwne, że dają Kasię Langerak. To w końcu tylko pokojówka....

Owszem, ale pokojówka to ulubiona postać jednego z twórców gry :D A Kasia, na dodatek, jest najbardziej znaną pomocą sprzątającą, więc pewnie dlatego zdecydowali się na umieszczenie w grze jej przodków.

simunia 09.05.2009 09:54

cos mi sie widzi ze kasia langerak mila jakies powiazanie z mortim no ale zonbaczymy jak to sie rozwinie w the sims 3

ultraviolence 09.05.2009 10:05

Cytat:

Napisał simunia (Post 1017149)
cos mi sie widzi ze kasia langerak mila jakies powiazanie z mortim no ale zonbaczymy jak to sie rozwinie w the sims 3

Pewnie kiedyś była nim zauroczona, a potem przeniosła się na "biednego", "niczego nie spodziewającego się" Daniela :D

A tak w ogóle pamiętacie to zdjęcie z TS3, gdzie stoi niby mały Mortimer z Kasią Langerak? Tak podpisane było w Simspedii... ale jak kliknęło się zbliżenie fotografii, u góry w pasku adresu pojawiał się podpis "Bella and Mortimer", czy coś w tym stylu. Myślę więc, że Kasia tak naprawdę nie miała z nim nic wspólnego. Ponadto, kiedy on jest dzieckiem, jej pewnie nie ma jeszcze na świecie :D

simunia 09.05.2009 10:20

to calkiem mozliwe dowiemy sie po premierze niech ten czas zybciej plynie no ! Ja chce juz pi\remiera the sims 3

Łezka 09.05.2009 11:37

Helena na tym zdjęciu jest Bella i Mortimer jako dzieci, nie słyszałem o Katarzynie w TS3.

simunia 09.05.2009 12:25

ja sluszalam o tym ze ma byc kasia jako male dziecko

anie_1981 09.05.2009 14:40

Mieli bardzo dobry pomysł, żeby "cofnąć się w czasie". Chętnie pogram małym Mortimerkiem ;)

simunia 09.05.2009 15:44

nom Bardzo mi sie to podoba ale podoba mi sie eszcze to że wszyscy nareszcie sie zaczną starzeć bo to bylo irytujace jak ciagle tych samych simw widzialm myslam ze niewytrzymam dobrze ze to w tghe sims 3 zmienili

ultraviolence 09.05.2009 16:27

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1017194)
Helena na tym zdjęciu jest Bella i Mortimer jako dzieci, nie słyszałem o Katarzynie w TS3.

Wiem, że to Mortimer i Bella :) Dlatego napisałam "(...) gdzie stoi NIBY mały Mortimer i Kasia Langerak". Na Simspedii po prostu było źle podpisane. Chciałam zwrócić na to uwagę, w razie gdyby inni sugerowali się tym serwisem i mieli jakieś wątpliwości.

EDIT: Ale Kasia jednak będzie! Tam pisało coś w stylu, że obie (czyli ona i Bella), będą rywalizować o uczucia Mortimera, ale jak wiemy z TS2, ostatecznie on zwiąże się z Bellą.

simunia 09.05.2009 16:39

nie wiadomo jesli zosatwisz ich zeby sie to samo rozwijalo to niewiadomo jak t sie potoczy a jak bedziesz indgerowac to mozesz zrobic tak zeby byl z Bella albo z Kasia ja tam nie bede ingerowala niech sie to samo toczy .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:16.