TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zalety i wady The Sims 3. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50748)

ewciaewa 26.05.2009 23:35

Odp: Zalety i wady The Sims 3.

bardzo denerwuje mnie, ze nie moge grac sasiadami, bo tak jakby ich nie ma... :) zaczac gre mozna tylko stworzonym przez siebie simem. gra jest dla mnie nudna, po wszytskich dodatkach z 2 brakuje mi przedsiebiorstwa, zwierzakow itp, nudno. Prawda mozna robic najdrobniejsze szczegóły wszystkiego, ale mnie to w sumie denerwuje. Staram sie wszystko ladnie skomponowac i mi nie wychodzi ;p gdzies mam 3

Irbis 27.05.2009 06:29

Cytat:

Napisał ewciaewa (Post 1031023)
bardzo denerwuje mnie, ze nie moge grac sasiadami, bo tak jakby ich nie ma... :) zaczac gre mozna tylko stworzonym przez siebie simem. gra jest dla mnie nudna, po wszytskich dodatkach z 2 brakuje mi przedsiebiorstwa, zwierzakow itp, nudno. Prawda mozna robic najdrobniejsze szczegóły wszystkiego, ale mnie to w sumie denerwuje. Staram sie wszystko ladnie skomponowac i mi nie wychodzi ;p gdzies mam 3

Można grać sąsiadami, można grać wszystkimi rodzinami, które mieszkają w okolicy, a nie tylko simem stworzonym przez siebie.

ultraviolence 27.05.2009 06:30

Nie prawda. Możesz grać każdą rodzinką w otoczeniu, jaką chcesz. Po prostu w trybie edycji miasta, zmieniasz aktywną (czyli tą, którą masz zaznaczoną od początku) rodzinę na inną. Ot cała filozofia :) A lekkie nawiązanie do Własnego Biznesu jest - po kliknięciu na restaurację, salon spa, spożywczy czy teatr, znajduje się opcja "Zostań wspólnikiem ". Jeszcze jej nie wypróbowywałam - głównie z tego względu, że mało mnie to interesuje :)

unnami 27.05.2009 11:36

Ale to pojawia się tylko jak jestes bardzo bogaty :P ja próbowałem. Jak już jesteś współnikiem to pojawia się opcja aby zostać właścicielem. Ja kupiłem teatr i mogłem np. zmienić jego nazwę, chodzić za free na wszystkie wydarzenia (w koncu to moj teatr) i od czasu do czasu kasa mi wplywala (calkiem spora)

Dami 27.05.2009 12:24

a ja moge wiedziec skad wy wiecie o tym wszystkim? o.o gra wychodzi 2 czerwca w usa i 5 w polsce.

Nadine 27.05.2009 13:38

o tym juz bylo piec razy, do internetu wyciekla jakas wersja i wszyscy sobie posciagali ;p

Miyoki 27.05.2009 13:43

Ludzie interesują się The Sims 3 i nie wiedzą, że gra wyciekła do internetu?
Naprawdę takie pytanie zaczynają mnie irytować.
Albo jak ludzie piszą, że gra jest głupia, bo nie można czegoś zrobić i tylko zniechęcają innych i w dodatku ta "wada" nie jest nawet prawdą.

Merve 27.05.2009 13:45

Otóż nie wszyscy Nadine sobie tą grę pościągali, bo ja na przykład tego nie zrobiłam :p

Dami 27.05.2009 14:13

Cytat:

Napisał Miyoki (Post 1031114)
Ludzie interesują się The Sims 3 i nie wiedzą, że gra wyciekła do internetu?

ja nie mam tyle czasu, aby patrzeć czy gra wyciekła. na szczęście ja już ściągam.

aneczka90-90 27.05.2009 20:36

kolejna zaleta, ktora odkrylam jest to, ze moja zmarla simka powrocila do ZYCIA :D w prawdzie jako duch, ale ma wszystkie dostepne opcje, pragnienia do spelnienia, chodzi na silownie, trenuje innych simow i o ile sie nie myle wiek 73 dni ;) stalo sie to za sprawa, ze moj sim musial przyniesc jej szczatki, aby zrobili jakies tam badania :P i najlepsze, ze znowu sa szczesliwi ich milosc dalej kwitnie!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:04.