![]() |
Odp: Kto gra w simsy 1 ?
Sims 1 to klasyka! Ta przejrzysta grafika!! Mam ochotę zainstalować tą grę :P
|
Gram, kiedy dwójka czy trójka nie chce działać, albo mi się znudzi. Takie odejście do starości ;D
|
hmm... stare są.. :P
fakt, lubiłam w nie kiedyś grać, ale jednak wolę The Sims 2, niedługo będę miała 3 ;) a ja zaznaczyłam Nie.... nie, bo nie.. :P a nawet jeśli bym miała .. to już je usunęłam ;) nie ma to jak sims 2 i 3 :D nie?? |
Ja, pomimo że mam 2 to ostatnimi czasy zainstalowałam sobie jedynkę, bo poczułam sentyment do nich.. mniejsze wymagania i miliony dodatków z neta = godziny tworzenia rozmaitych domków. W dwójce niestety nie mogę mieć wielu dodatków. Czas zakupić nowy komputer, ale ciągle mi coś wyskakuje, to to trzeba to tam i ciągle pieniędzy brak ;)
|
Ja gram nadal w "legendarną" jedynkę, ale trochę mnie denerwuje to, że Simy się nie starzeją..
|
Już dawno leża w kącie.
Wampirzyca: był na to jakiś obiekt bodajże sokowirówka |
Gram w jedynkę i dwójkę.
|
Ohh... Nie mam obecnie the sims 1, ale gdy mam gram nałogowo. I właśnie dlatego muszę je sobie załatwić.
A dlaczego gram w to "dno"? Bigos to moja ulubiona gra. Tak, wiem, że jest trójka. Ale w jedynce jest niepowtarzalny klimat. Nie trzeba się spieszyć, są wspaniałe dodatki. Ahh... Po prostu to wspaniała gra. |
Nie tak dawno zainstalowałam ponownie The Sims 1, by przypomnieć sobie jak to było :)
Ale pograłam trochę i szybko mi się znudziło. Nie ma to jak "dwójeczka" :) |
A ja gram w 1, ubóstwiam wyjeżdżanie na wczasy i czarowanie, :) W dwójke nie gram bo mi się znudziła, teraz mam trójeczke, jutro tata mi kupi dodatek i bede szalała :D Ale w jedynke, nie przecze jak mnie najdzie ochota to pogram ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:21. |