![]() |
Odp: Cechy Simów
theground - simka podczas ciąży musi zdrowo jeść, trzeba ją masować i musi czytać książki o ciąży, tak samo niemowlakowi musi czytać książki to wtedy bedzie mozna mu wybrac cechy jak dorosnie
|
Cytat:
|
Szparag,tym kodem możesz wszystko zrobić ;D
Ale ja aktualnie gram wciąż bez żadnych kodów,tak jest najciekawiej :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
właśnie prędzej pechowiec, bo Mroczny mówi, że mu go ŻAL, a nie że ma dziś SZCZĘŚCIE i go NIE ZABIERZE :)
|
a powiedz mi kto chcialby umrzec? :D tym bardziej, ze nawet ogien i woda nie potrafily go zabic :P
chyba, ze to jakis desperata :D zona zostawila go dla innego, syn okazal sie homo (jestem osoba tolerancyjna) mieszka w ruderze, nie ma pracy .. :D |
w opisie cechy pechowiec można wyczytać,iż jest on takim nieszczęśnikiem,że już nic gorszego go nie może spotkać.czyli pewnie nawet śmierć go olewa ;p
nigdy nie łączcie cech roztrzepana i szalona.moja walnięta simka artystka już spuchła od ciągłego pożerania cebuli,zawsze kiedy jej każę czyścić kibel to się przebiera w suknie ślubną,a spać idzie w stroju sportowym.do tego ciągle zapomina,co miała zrobić co często kończy się tragedią -___- muszę jednak przyznać,że jeśli chodzi o zbieranie kamieni z całej okolicy,czy malowanie,to jest wspaniała ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:58. |