TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaki dodatek byście chcieli? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50936)

MiNuTkA15 18.06.2009 10:47

Odp: Jaki dodatek byście chcieli?

Ja oczywiście zwierzaki. Ale żeby było więcej zwierząt i żeby można było posiadać własne gospodarstwo domowe. Na przykład krówki, świnki, konie i tym podobne. Oczywiście oczekuje więcej funkcji w interakcjach sim-zwierzak. Na przykład wyczesywanie psów długowłosych, specjalne treningi, czas spacerów w zależności od wymagań psiaka, a najbardziej chciałabym żeby wprowadzono zwierzęce choroby i szczepienia. Wtedy to jeszcze bardziej przypominało by to symulator życia ^___^

Red Trumpet 18.06.2009 11:07

Cytat:

Napisał aneczka90-90 (Post 1048390)
mnie takze nie kreca wilkolaki, w koncu seria the sims ma na celu odwzorowanie zycia codziennego a przeciez w naszym zyciu nie wystepuja wampiry, czary itd ;)
to nie harry potter :P

A właśnie, że występują wampiry!
Znaczy nie do końca... Ponieważ są nimi zwykli ludzie.
Istnieje coś takiego jak sanguinarianizm czyli psychosomatyczne pragnienie picia ludzkiej krwi
Bleee...

A tak do tematu:
Ja bardzo chciałabym cztery pory roku, zwieraki i studia :)

Odessa 18.06.2009 11:58

ja bym chciała CPR i OŻ i studia ;)

aneczka90-90 18.06.2009 12:55

Cytat:

Napisał MiNuTkA15 (Post 1048681)
Ja oczywiście zwierzaki. Ale żeby było więcej zwierząt i żeby można było posiadać własne gospodarstwo domowe. Na przykład krówki, świnki, konie i tym podobne. Oczywiście oczekuje więcej funkcji w interakcjach sim-zwierzak. Na przykład wyczesywanie psów długowłosych, specjalne treningi, czas spacerów w zależności od wymagań psiaka, a najbardziej chciałabym żeby wprowadzono zwierzęce choroby i szczepienia. Wtedy to jeszcze bardziej przypominało by to symulator życia ^___^

o tak gospodarstwo i choroby to swietny pomysl!!! :D:D i fajnie jakby pies mogl byc na smyczy podczas spaceru :)

marusha 18.06.2009 16:09

Ja chciałabym cztery pory roku, studia i osiedlowe życie :)

Sim_Ronaldinho 18.06.2009 16:35

Cytat:

Napisał Dominic (Post 1039025)
Tak, własne życie to na pewno bardzo ciekawy dodatek :D

Ja chciałbym CPR, WB i właściwie to wszystkie dodatki do TS2 :)

Cytat:

Napisał TrueWildLove (Post 1039087)
Ja bym chciała zwierzaki najbardziej i żeby ich było więcej np. żółwie, chomiki, wąż, jaszczurka, itp. i żeby były zwierzęta z farmy :)

Cytat:

Napisał ogonowa (Post 1040827)
Ja najbardziej chciałabym właśnie mieć farmę. Żeby można było dać pole do wybiegu, jazda konna, obora, stajnia, szkółka jeździecka, jazdy na koniach po mieście, jajka od kur, mleko od krów.. marzenie.

Cytat:

Napisał Ellie (Post 1041094)
zdecydowanie CPR i THE SIMS 3 NA FARMIE
<33 ahh

z tym się zgadzam :P

Sim_Ronaldinho 18.06.2009 16:37

Jaki dodatek chcielibyście [ankieta]

Wiem, że taki temat był ale bez ankiety !
JA bym chciał CPR i Sims 3 Na Farmie :P

Levkoni 18.06.2009 16:40

Odp: Jaki dodatek chcielibyście [ankieta]

Tu też nie widzę ankiety... :D

Sim_Ronaldinho 18.06.2009 16:43

You can only add a poll to a thread within 5 minutes of posting the thread.

to mi wyskakuje jak dodaje ankietę ;(

EDIT: Nie moge dodac ankiety !!!!!

Carlos19 18.06.2009 16:46

Ja też. Ale na temat:
-The Sims 3 - Wakacje - Wiadomo o co chodzi. Dodana została by nowa wyspa tropikalna oraz góry.
-The Sims 3 - Świat samochodów - Naprawiono by w nim animacje wejścia na rower i wóz i dodano opcje tuningu rumaka :D
-The Sims 3 - Społecznośc - Można by było pomagac w budowach budynków publicznych i dodano by opcje podglądania i modernizowania stworzonych już budynków.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10.