![]() |
Odp: Czy gra mi pójdzie?
''Ostatnio grałem w nią na AMD Duron 800MHZ, 128MB RAM'u i Geforce 2MX. :)''
A jak ci gra chodziła na pamięci RAM, pytam bo też mam tyle i jestem poprostu ciekawa :) |
Cytat:
Zmieniłbym także ustawienia na najniższe, zawsze skoczy kilka klatek, chociaż przyjemność z gry będzie mniejsza ;P. |
1GB RAM- na styk...
Wszystkie ustawienia mam najniższe, nie widać żadnej różnicy... :( |
Nie spełniasz nawet minimalnych wymagań - masz za wolny procesor. Ostatecznie można przeinstalować system, u mnie zawsze coś pomaga xD. A tak na serio, to wyłączaj wszystkie zbędne procesy przed uruchomieniem gry, możesz nawet uruchamiać TS3 bezpośrednio, a nie przez program startu... Próbuj ;).
|
Próbowałam już. Wyłączałam GG, Skype i mnóstwo innych programów, nawet zrobiłam reinstalkę i nic... Trudno, jakoś przeżyję ;) We wrześniu mam mieć porządki w komputerze (procesor też planuję wymienić :P), więc dam radę. Na razie wracam do TS2. Mam sentyment do tej gry :D
|
System: Vista (basic)
Procesor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3200 @2.00 GHz 2.00 GHz Pamięć: 2,00 GB Czy przy takich parametrach gra będzie chodzić sprawnie? |
powinna, ale nie jestem pewna...
|
Cytat:
|
To laptop więc zapewne integra Intela, ew AMD... stawiając na coś co się nazywa Intel X3100...
W niskich detalach 800x600 winno zadziałać. |
W laptopach niekoniecznie (chyba) musi być zintegrowana. U mnie jest GeForce 9600GT M, czy coś takiego :P. To też zintegrowana?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:56. |