![]() |
Odp: Błędy EA ;)
Najbardziej wkurza mnie to, że zrobiłem sobie super chłopaka i zapisałem grę oraz wyszedłem następnie stworzyłem simkę, która mieszkała sama, bo o to mi chodziło potem wchodzę do Johna i on ma adoptowane dziecko/niemowlę nie wiadomo skąd, zapisałem grę wchodzę do Emmy ma niemowlę oraz nie już pracy, a po za tym inne rodziny rozwijają się tak szybko, że ledwie co się zaprzyjaźnię to ten sim umiera. :/
|
Cytat:
|
|
To żaden błąd - "to jest ta ręka Boga" :)
|
Cytat:
|
Nie wiem czy to błąd EA, czy nie wykończenie, czy słaba grafika. Ale wiem że wygląda to okropnie.
http://img61.imageshack.us/img61/4906/screenshot4.jpg |
Kubuss ja też tak mam. Podobnie wygląda 'wnętrze' sukienki gdy simka siedzi.
Dziś gra samoistnie anulowała akcje jedzenia, simka miała już czerwony pasek i darła się że głodna ale zjeść nic nie mogła. Dopiero w pracy pasek się wypełnił a potem musiałam wyłączyć grę więc nie wiem jak dalej się potoczyło. |
@Kubuss: tak jest u każdego, po prostu niedorobione troche...
A patrzyliście do wnętrza tego najtańszego kibelka? Piękne aż się rzygać chce... (Chodzi mi o tą sraczkowato-psiokupową plamę :P) :O |
Simy się kąpią w ubraniach.
5 na 6 Simów (nie licząc mojego) pływało w basenie w ubraniach. Taki dziwny strój, czy może wszyscy mają szaloną cechę? Albo po prostu błąd gry. |
Ostatnio zauważyłem że simka jak robi naleśniki wyrzuca skorupki od jajek na podłogę O.o
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:31. |