![]() |
Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?
Ea już nie wie co robić, mówi, że nie będzie 4, ale i tak wyjdzie, żeby zarobić kasę.
Kasa, kasa,kasa i kasa. Tylko kasa. Nie zdziwiłabym się, jak ten dodatek to będzie badziew. Podstawa ledwo po zainstalowaniu potrafi znudzić... Ea chce łapać pieniądze i tyle... |
Cytat:
|
Heh, no tak, ale ja jedna im nie dam zbyt wielkich strat ;p.
|
ściągnij grę z neta,jak ja
nie mam żadnych wyrzutów sumienia,poza tym już tą grę usunęłam,bo i tak mi przestała działać może i jestem "ojezu złodziej wstydź się",ale mam to gdzieś :3 |
Heh, też nie mam oryginalnej gry... ;p
I może również jestem "ojezu złodziej wstydź się", ale mnie też to nie interesuje. ;p |
Cytat:
|
Ale skoro gra jest taka nudna, beznadziejna, to ja nie wiem, po co wy w ogóle ja sciagacie z internetu, marnujecie miejsce na dysku i swoj czas w nia grajac. Mnie by sie nie chcialo poswiecac na cos co jest beznadziejne swojego cennego czasu :)
|
Ja mam zamiar kupić,ale nie po to żeby po prostu mieć tylko dlatego,że mi się podoba.Tylko żeby było tak jak to opisują.Bo póki co to w samych superlatywach,a wady na pewno jakieś będzie miało tak jak podstawa.Niestety takie jest EA.
|
Nie mówię, że mnie nudzi, czy mi się nie podoba, ale twórcy mogli stworzyć zdecydowanie coś lepszego, i każdy z nas to wie...
Nie marnuje swojego czasu, bo lubie grać w ts, nie wiem skąd te podejrzenia :). |
jak już mówiłam - ja już TS3 usunęłam i jakoś wcale nie odczuwam jej braku :P
a dodatek?nie wiem,może kiedyś zainstaluję znowu podstawkę tylko po to,by przetestować dodatek |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:40. |