![]() |
Odp: Mroczne strony EA Store
Cytat:
|
Najłatwiej byłoby się utopić w basenie i się tym nie przejmować:D No ale na basenach zwykle są ratownicy i się nie da;) Póki co boli mnie głowa i jestem nieprzytomny:D
|
Tylko czekać na 19 listopada
|
Cytat:
|
Cytat:
|
U mnie rzeka jest dość płytka, a poza tym nie mówię, że ja chce się utopić, tylko że tak byłoby najłatwiej:D A nawet jeśli to przecież ludzie by zauważyli i by coś zrobili. Nieważne;) Teraz jestem przytomny. Muszę pomyśleć...
Gdyby cały świat się podpisał nie byłoby by problemu(:rolleyes:), ale to trochę ponad nasze siły:( Myślę dalej... Gdyby wysłać superszpiega do komputerów administracyjnych Store mógłby skasować stronę, ale to też nie wystarczy, bo to jest bardziej skomplikowany system. No i to też byłoby nierealne. :| A wracając do realiów: pomimo, że w moim otoczeniu(w szkole, w rodzinie, innych osób) jestem uważany za dość mądrego i pomysłowego, to nic ta moja wiedza nie chce pomóc:( Powinni w szkołach uczyć jak rozwiązywać takie problemy:D Może zamiast wysyłać petycji od graczy, których podpisów trzeba 10000, powiedzieć o tym kilku prezydentom(Polski, Anglii, Francji, Niemczech itd.)? To dobry pomysł, ale nie sądzę by np. nasz prezydent był tym zainteresowany(no bo jakżeby inaczej:P). Jeśli już to większa szansa byłaby u Obamy chociaż pewnie w większości to głupi pomysł:D Hehehe...Myślmy dalej:) |
I prawda ! Ilona ma rację ! On nie dość że zarabiają na samej grze to jeszcze trzeba za dodatki na Store płacić ... Tak jakby wyciągali kasę za nic ... 11 euro to około 44 zł 11 euro trzeba zapłacic na Store za wirtualne ciuchy a nie lepiej iść do sklepu i kupic dla siebie bluzkę ?
|
Za dodatkowe punkty 11 euro na polskie okolo 44 zł nie lepiej kupić sobie coś realnego za tą kase ?
|
A co przezydentów obchodzą jakieś głupie gry, z którymi dzieci mają problem? Takie sprawy nie leżą w ich gestii. Na drugi raz zastanów się, co piszesz...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:36. |