![]() |
Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje
G. - jak to widzisz pod względem graficznym? Strony jako obrazki (chodzi mi o coś takiego: http://www.cyathens.org/assets/File/...ber%202005.jpg )czy normalnie jako tekst?
|
moim zdaniem lepeij bedzie jako obrazki.
bedzie to mozna ladnie, graficznie zrobic ;> |
humor ma być z forum czy normalne kawały.?
|
A o co łazi z Felieton ?
I czy z "Wiadomości na forum " to np. jakiś tam user został zbanowany, dzisiaj imieniny obchodzą, nowym moderatorem zostaje, ktoś tam jednak dostał rangę Moda żyletę itp. ? Edit : Jak ma ta gazetka wyglądać ? W sensie czy jak taki magazyn że cały tekst na jakiś obrazkach, czy po prostu normalna jak treść w poście ? @up Cytat:
|
Tiunivell- pół tak, pół tak :)
Będzie to zwykł tekst poprzedzielany takimi obrazkami na szerokość całej strony, jakby tytułami rubryk. Żeby było przejrzyście. Daaagi- humor to żarty, komiksy, ewentualnie krótkie opowiadanie autorstwa jakiegoś user. Nie koniecznie z forum Aechmea_Fasciata - Felieton- będziemy w nim wytykać wady forum w lekko żartobliwy sposób, z przymknięciem oka, z nutką ironi :) Tak -"Wiadomości z forum" to właśnie takie bzdedki :P |
O ! To ja się zgłaszam do Wiadomości z Forum. Materiały będę miła pod koniec Lipca bo od 19-25 mnie nie ma :(
A i czy jak przesyłamy materiały to ze zdjęciami różnymi czy sam dodasz ? |
Cytat:
Dobrze by właśnie było, żeby przed końcem lipca, bo gazetka jest w połowie sierpnia ;) Już rezerwują. myślą, że znajdzie się ktoś do pomocy... Edit: Już jednak jest Samara w wiadomość :) Więc będziesz razem z nią, ok? |
A i czy jak w jakimś dziale są 2/3 osoby (w moim przypadku Samara) to trzeba z tą drugą osobą ustalać co będzie w tym dziale, czy każda przesyła osobno a ty wybierasz ?
Edit : O! Jestem na liście |
Cytat:
Ustalacie między sobą. Możecie robić nawzajem, albo tworzyć wiadomości tygodnia na spółkę. Każda coś wynajduje i piszecie, potem razem składacie i przesyła któraś mi. |
Tak myślę, nie wiem czy znajdziecie pewnego felietonistę, ale może dodać zamiast tego coś w stylu 'kącik cafe'? Np. wybrać jeden 'wiersz numeru' i do niego skrobnąć kilka refleksji? Co numer kto inny, w zależności od zgłoszeń?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:04. |