TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Ciąża - Pogawędki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51596)

Nunczaki Orientu 08.06.2010 15:12

Odp: Ciąża - pytania

Ale moment, bo już sie pogubiłam
1. By urodził się chłopiec trza zjeść jabłko/arbuz?
2. By dziewczynka arbuz/jabłko?
:|

Ilona 08.06.2010 16:04

dobre,tylko czy pomoże,a tak serio,to jablka sa na chlopcow,a arbuz na dziewczynki

adrianah1 11.06.2010 01:58

Dramat ! Moja Simka zarwala kolesia w Egipcie, szybko zaiskrzylo, wzieli szybki slub... Wkrotce przyszly na swiat blizniaki - chlopcy. Simka podczas ciazy zajadala sie jablkami.

Jakis czas pozniej zapragneli miec kolejne dzieci, marzyla im sie corka, Simka jadla arbuzy. Niestety na swiat przyszlo 2 chlopcow.

Nie poddajac sie, Simka kolejny raz zaszla w ciaze. Urodzili sie kolejni chlopcy. Kiedy stali sie malymi dziecmi okazalo sie, ze jeden z nich jest blondynem a drugi ma ciemne wlosy lecz karnacje albinosa. To taki drobny szczegol, zwazajac, ze rodzice maja urode typowo orientalna :/ Nie wiem skad te geny ?

Najbardziej przykry jest fakt, ze moj Sim chyba nie potrafi splodzic dziewczynki. Juz nie wiem jak mu pomoc :/

Przed ciaza i w trakcie jadla arbuzy i udalo sie :) Na swiat przyszly blizniaczki :)

Kinkarus 17.06.2010 21:34

Moja simka w czasie ciąży ciągle oglądała telewizję dla dzieci i słuchała muzyki też dla dzieci i zajadała się arbuzami(chciałam miec bliźniaczki dziewczynki). A później wszystko się pomieszało: urodziły się trojaczki, chłopcy, i jeszcze byli murzynami, a rodzice byli biali :| A przedtem robiłam też to doświadczenie i było dobrze.

Simka18 24.06.2010 09:40

no to dziwne ja nigdy nie każe jeść moim simom arbuzów tylko daje im wzmożoną płodność i jak, chcę mieć dziewczynki wtedy moja simka je wszystko tylko nie je naleśników i tych rzeczy do których przygotowania potrzebne są owoce i wtedy rodzą się, dziewczynki ;).

shan 26.06.2010 12:04

Mnie wkurza to że jak urodzą się bliźnięta to nie są takie same, kiedyś moja simka zaszła w ciąże ze swoim kolesiem, i urodziły im się dwie dziewczynki, jedna odziedziczyła urodę po ojcu, a druga po matce, nie używałem wzmożonej płodności.

Vanitas 26.06.2010 21:29

Cytat:

Napisał shan (Post 1265792)
Mnie wkurza to że jak urodzą się bliźnięta to nie są takie same, kiedyś moja simka zaszła w ciąże ze swoim kolesiem, i urodziły im się dwie dziewczynki, jedna odziedziczyła urodę po ojcu, a druga po matce, nie używałem wzmożonej płodności.

Spoko mi się urodziły bliźniaczki chociaż ich matka chodziła ciągle niewyspana i głodna i o dziwo były prawie, że identyczne.

Fatumka 27.06.2010 14:43

to w mojej pierwszej rodzinie najpierw simka urodziła córke a potem dałam wzmożoną płodność i urodziła jeszcze trojaczki :)
a potem w drugiej rodzinie miałam simke z pragnieniem życiowym - otoczona rodziną czy coś takiego - i co chwile się starała z mężem o dziecko... Od początku oboje mieli wzmożoną płodność, ale pierwsze dziecko to był chłopczyk, potem dwie dziewczynki, potem znowu chłopczyk i znów dwie dziewczynki...
Najciekawsze jest to, że ona chce powiększyć rodzinę, a jej mąż chce mieć 10 dzieci i nie wiem, jak to zrobić, bo pisze, że ona nie może mieć więcej dzieci, bo za dużo jest osób w domu... Jak myślicie? Czekać, aż się dzieci wyprowadzą i robić następne czy co? XD

W sumie szkoda, bo lubie każdą z tych postaci i chętnie bym nimi wszystkimi grała, nawet tą 10 dzieci XD

Simka18 27.06.2010 16:01

no cóż ja raz miałam tak, że mój sim miał żonę z Francji no i na samym początku mieli dziewczynkę później dałam im wzmożoną płodność simka urodziła 3 chłopców ;) a najciekawsze jest, to że miałam ustawioną długość na epicką i nie wyrabiałam rodzice byli wykończeni jedno nakarmili, przewinęli już, następne zaczęło płakać masakra.

MoniQu$ 27.06.2010 18:01

Stworzyłam siebie. Zamieszkałam w przytulnym domku, który zbudowałam. Simka zakochała się w .. facecie, który przychodził sprzątać jej dom. Wzieli ślub.
Na świat przyszedł Marcin, potem bliżniaki - Olaf i Rafał, a zaraz po nich trojaczki - Zosia, Sandra i Kasia.

Marcin jest już nastolatkiem, Olaf i Rafał są dziećmi a dziewczynki również.

Nie wyrabiałam po prostu.
Płacz... I jeszcze trzeba było nauczyć ich korzystać z toalety, chodzić i mówić...

Ich ojciec już jest stary.
Masakra po prostu. Takie rodzinki to tylko dla osób o mocnych nerwach.

Dziwne, trojaczki w brzuchu simki a brzuch mały jakby było tam jedno dziecko...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:21.