![]() |
Odp: Denerwujące momenty
Mnie dzisiaj wkurzyło to ,że...
Moja córka postanowiła uciec z domu,dobra ,koleżanka podjechała po nią około pierwszej i udało się!Uciekły! Chciałam ,żeby było bardziej realistycznie ,więc po 20 simowych minutach zadzwoniłam na policję,ale gdy simka rozmawiała z policją przez telefon moja córka wróciła,a ja musiałam zapłacić karę!! PS.Córki nie odwiozła policja!Nie wiadomo skąd pojawiła się sama! |
mnie wkurza w cw te telefony i jak sąsiedzi wyciągają niemowlaki z kojca i kladą na ziemii :(
|
@up:
jest przecież opcja 'pozegnaj sie' ;) Mnie denerwuja opiekunki. laza po tym domu zamiast sie dzieckiem zająć... |
Najbardziej denerwuje mnie to, że jak przenosi się dom z rodziną do skrzyni rodzin to ta rodzina traci wszystkie znajomości w tym powiązania rodzinne z innymi rodzinami, a do tego ich drzewo genealogiczne jest takie "zamrożone" ...
|
mnie denerwuje jak są niemowlęta i simy ciągle chodzą po butelkę, nawet jak dzieci nie są głodne. potem wszędzie są butelki.
i jeszcze to że ciągle grają w SSX :| raz przyjechała z pracy z moim simem jakaś miastowa i grała na komputerze tak długo że aż się zepsuł. |
@kitka^^ - Ja mam to samo ;//
Lista rzeczy których nie cierpię:P : 1. Te dzieci, które CIĄGLE grzebią łapami w kiblu ! I co tego bachora odniosę od kibla, to on znowu przyłazi ! 2. Psy bez rodziny, ciągle kopią doły i wywracają śmietnik ! 3. Rachunki i Gazety -.- 4. Nie lubię kiedy mój Sim ma mało energii i głodu xD Nie da się go nakarmić i wyspać spokojnie xD 5. Ludzie, którzy robią coś takiego: Jakiś stary dziadziuś zakochał się w mojej Simce. Ciągle ten głupek przysyłał jej kwiaty i do niej przyłaził! W końcu użyłam kodu ''Move Objects On'' i usunęłam tego dziadka :P |
mnioe wczoraj wkurzylo to jak, opiekunka ciagle wsadzała i wyjmowała dziecko z krzesełka poprostu mnie to tak wnerwiło że wziełam i ja zwolnilam ;). Opiekunki są denerwujące i to bardzo .
|
hmm ja miałam kiedys tak z dorosłym simem ze ten spał a później wstawał i ścielił łóżko i się odprężał a był bardzo śpiący ja mu kazałam spać a on znowu to samo i tak w kółko.
|
Taak, z tym łóżkiem jest wnerwiające. Nienawidzę też kiedy simy nie wykonują moich poleceń, czy ciągle wyciągają dziecko z łóżeczka. masakra. w czasie pożaru też zamiast się ratować wziąć gaśnice i działać to oni drą się, skaczą i czekają na moją reakcje : P
edit: zapomniałam dodać też o mikołaju, który ciągle zatyka mi kibel i to za każdą wizytą + tai chi, kiedy którykolwiek z domowników się go nauczy, to rzadko robi coś innego w wolnym czasie tylko zakłada ten dres i ćwiczy, ćwiczy, ćwiczy... nudne, powinni być bardziej samodzielni, niz czekac az ja im coś karze swą boską mocą :P |
O, przypomniało mi się! Wkurza mnie, jak gra się tnie na większych parcelach :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:21. |