TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Denerwujące momenty (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51655)

Psychosis 13.02.2010 15:34

Odp: Denerwujące momenty

Mnie dzisiaj wkurzyło to ,że...
Moja córka postanowiła uciec z domu,dobra ,koleżanka podjechała po nią około pierwszej i udało się!Uciekły!
Chciałam ,żeby było bardziej realistycznie ,więc po 20 simowych minutach zadzwoniłam na policję,ale gdy simka rozmawiała z policją przez telefon moja córka wróciła,a ja musiałam zapłacić karę!!

PS.Córki nie odwiozła policja!Nie wiadomo skąd pojawiła się sama!

ewelina17i4 16.02.2010 17:17

mnie wkurza w cw te telefony i jak sąsiedzi wyciągają niemowlaki z kojca i kladą na ziemii :(

Gio 03.03.2010 17:53

@up:
jest przecież opcja 'pozegnaj sie' ;)

Mnie denerwuja opiekunki. laza po tym domu zamiast sie dzieckiem zająć...

eS_guy 06.03.2010 11:05

Najbardziej denerwuje mnie to, że jak przenosi się dom z rodziną do skrzyni rodzin to ta rodzina traci wszystkie znajomości w tym powiązania rodzinne z innymi rodzinami, a do tego ich drzewo genealogiczne jest takie "zamrożone" ...

treys 06.03.2010 11:24

mnie denerwuje jak są niemowlęta i simy ciągle chodzą po butelkę, nawet jak dzieci nie są głodne. potem wszędzie są butelki.
i jeszcze to że ciągle grają w SSX :| raz przyjechała z pracy z moim simem jakaś miastowa i grała na komputerze tak długo że aż się zepsuł.

Nattalciaa 16.03.2010 18:56

@kitka^^ - Ja mam to samo ;//

Lista rzeczy których nie cierpię:P :

1. Te dzieci, które CIĄGLE grzebią łapami w kiblu ! I co tego bachora odniosę od kibla, to on znowu przyłazi !
2. Psy bez rodziny, ciągle kopią doły i wywracają śmietnik !
3. Rachunki i Gazety -.-
4. Nie lubię kiedy mój Sim ma mało energii i głodu xD Nie da się go nakarmić i wyspać spokojnie xD
5. Ludzie, którzy robią coś takiego: Jakiś stary dziadziuś zakochał się w mojej Simce. Ciągle ten głupek przysyłał jej kwiaty i do niej przyłaził! W końcu użyłam kodu ''Move Objects On'' i usunęłam tego dziadka :P

simunia 21.03.2010 18:19

mnioe wczoraj wkurzylo to jak, opiekunka ciagle wsadzała i wyjmowała dziecko z krzesełka poprostu mnie to tak wnerwiło że wziełam i ja zwolnilam ;). Opiekunki są denerwujące i to bardzo .

simunia 29.03.2010 20:39

hmm ja miałam kiedys tak z dorosłym simem ze ten spał a później wstawał i ścielił łóżko i się odprężał a był bardzo śpiący ja mu kazałam spać a on znowu to samo i tak w kółko.

Auroella 29.03.2010 20:49

Taak, z tym łóżkiem jest wnerwiające. Nienawidzę też kiedy simy nie wykonują moich poleceń, czy ciągle wyciągają dziecko z łóżeczka. masakra. w czasie pożaru też zamiast się ratować wziąć gaśnice i działać to oni drą się, skaczą i czekają na moją reakcje : P
edit: zapomniałam dodać też o mikołaju, który ciągle zatyka mi kibel i to za każdą wizytą + tai chi, kiedy którykolwiek z domowników się go nauczy, to rzadko robi coś innego w wolnym czasie tylko zakłada ten dres i ćwiczy, ćwiczy, ćwiczy... nudne, powinni być bardziej samodzielni, niz czekac az ja im coś karze swą boską mocą :P

Sherlock 29.03.2010 20:59

O, przypomniało mi się! Wkurza mnie, jak gra się tnie na większych parcelach :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:21.