![]() |
Odp: Jaką długość życia simów preferujesz?
nie mam 3, ale Sims 2 i wydaje mi się że 30 dni ro zdecydowanie za mało. zawsze używam kodu :P
w ankiecie zaznaczyłam epicka xD |
Ja mam długą ale się zastanawiam czy nie wziąć na normalną ;]
|
ostatnio zmienilam normalna na dluga, bo zabieram sie za dochodzenie na szczyt kariery, co ma w planach mi zajac cale mlode dorosle zycie
w normlanym zajelo mi to cale dorosle, a co to za frajda byc gwiazda rocka i nastepnego dnia sie juz zestarzec ;p |
Kiedys mialam epickie,ale jednak ZA dlugie,nawet jak na moje pomysly XD
Wiec dlugie,takie akurat dla mnie ;p |
Długie, zdecydowanie. Epickie próbowałam, ale trudno wytrzymać z małym bobasem któremu trzeba na okrągło książeczki czytać... Normalne jest trochę za krótkie, chociaż w dwójce było dla mnie za długie xD A krótkie? Szkoda gadać, nawet nie próbowałam, bo by mi simy zaraz poumierały i tyle było by grania, rozwijania kariery itd. A w długim da się rozwijać karierę, rodzinę, umiejętności trenować, ale i za długie nie jest, bo sim bo kilkudziesięciu (lub w maluchu kilkunastu) dniach zmienia grupę wiekową. Chyba że ktoś tak jak ja przedłuża simowi życie ambrozją lub owocem życia (samego owocu nie polecam, bo odmładza o jeden dzień - lepiej w książki wędkarskie i kucharskie zainwestować, bo ambrozja na początek grupy wiekowej cofa, więc za dużo składników też się nie zużyje, karmiąc nią sima zaraz przed urodzinami).
|
Ja wybieram normalne, lecz staram się tak dogadzać Simom, aby na starość nie umierały zaraz w 90 dniu tylko, np. mając 100 dni :) Uważam, że długie to dla mnie za długie. :)
|
Oddałem głos :)
Zawsze grałem na normalnym [90 dni] ;) |
hihi ja długa preferuje płodzenie dzieci jest fajne.;) Duze rodziny są świetne
|
Ja wcześniej grałam na normalnej, ale teraz mam wyłączone starzenie w opcjach bo tak mi najlepiej, jak chce żeby się starzali to robię im urodziny.
|
Cytat:
Ja też ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:23. |