TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

Searle 01.12.2009 16:03

Odp: Problemy z misjami

Podróże spróbuj mieć z nimi lepsze relacje. Nie musisz się z nimi zaprzyjaźniać, ale żeby jednak ten pasek znajomości był większy.

W Egipcie mam za zadanie zaprzyjaźnić się z Alem Simharyjczykiem, ale na podglądzie miasta nie ma go zaznaczonego. Gdzie go mogę znaleźć?

davvid 02.12.2009 18:02

Egipt - > Starożytna biblioteka... wie ktoś gdzie to jesT?:D każe mi sie zaprzyjaźnić z simem którego widać na mapie ale on nic nie ma w domu... jakaś książka o 3 reliktach :/ albo gdzie ją znaleźć ;D

Upadła Dusza 02.12.2009 18:16

Cytat:

Napisał davvid (Post 1162938)
Egipt - > Starożytna biblioteka... wie ktoś gdzie to jesT?:D każe mi sie zaprzyjaźnić z simem którego widać na mapie ale on nic nie ma w domu... jakaś książka o 3 reliktach :/ albo gdzie ją znaleźć ;D

w domu zejdź po schodach, przy ścianie jest ta dziura do zbadania, pojawią sie schody do biblioteki

davvid 02.12.2009 18:23

Cytat:

Napisał Upadła Dusza (Post 1162941)
w domu zejdź po schodach, przy ścianie jest ta dziura do zbadania, pojawią sie schody do biblioteki

tylko że ja co chwile mam z kim innym sie zaprzyjaźnic bo już któryś raz próbuje podejść do tego zadania :P i byłbym wdzięczny jakbyś określiła chociaż który to od targu w strone piramid;D

agnieszka130187 02.12.2009 18:24

Jeżeli chodzi o bibliotekę pod piaskami to jest ona w rodzinie Madbudoli (czy jakoś podobnie) to małżeństwo, naciskasz przycisk i otwierają Ci się drzwi po środku domu do piwnicy. :) Ten dom jest mniej więcej po środku trochę chyba na prawo napewno znajdziesz.

davvid 02.12.2009 18:30

haha ale w każdej grze nazwiską są losowo dobierane do domów :P fajnie by było jakbyś mogła dać screena :)

Dod.:

Znalazłem ;]
w pierwszym pasmie domków od rzeki ten w środku <- dla tych co nie wiedzą :D
a schody sa w środkowym ogródku ;D

Kyerme 02.12.2009 22:04

Cytat:

Napisał Searle (Post 1162399)
W Egipcie mam za zadanie zaprzyjaźnić się z Alem Simharyjczykiem, ale na podglądzie miasta nie ma go zaznaczonego. Gdzie go mogę znaleźć?

Nie z Alem Simharyjczykiem, a Al Simharyjczykiem, czyli mieszkańcem Al Simhary :) To znaczy, musisz zaprzyjaźnić się z kimkolwiek z Egiptu :)

Searle 03.12.2009 10:10

Faktycznie Kyerme, w ogóle mi to do głowy nie wpadło :)

magda_kaulitz 03.12.2009 13:12

Gdzie w Egipcie jest posążek bożka spokoju czy coś takiego i jak zbadać komnaty słuzby królowej Hatszepsut weszłam na dół tam są pokoje złożkami i co dalej??

nmin 03.12.2009 13:22

Cytat:

Napisał davvid (Post 1162957)
haha ale w każdej grze nazwiską są losowo dobierane do domów :P fajnie by było jakbyś mogła dać screena :)

Dod.:

Znalazłem ;]
w pierwszym pasmie domków od rzeki ten w środku <- dla tych co nie wiedzą :D

Nie są dobierane losowo. Ta rodzina ZAWSZE mieszka w tym samym domu. U mnie też mieszkają nad rzeką.

Cytat:

Napisał magda_kaulitz (Post 1163167)
jak zbadać komnaty słuzby królowej Hatszepsut weszłam na dół tam są pokoje złożkami i co dalej??

Zbadaj ściany w najdalej położonych pokojach.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25.