![]() |
Odp: Problemy z misjami
Podróże spróbuj mieć z nimi lepsze relacje. Nie musisz się z nimi zaprzyjaźniać, ale żeby jednak ten pasek znajomości był większy.
W Egipcie mam za zadanie zaprzyjaźnić się z Alem Simharyjczykiem, ale na podglądzie miasta nie ma go zaznaczonego. Gdzie go mogę znaleźć? |
Egipt - > Starożytna biblioteka... wie ktoś gdzie to jesT?:D każe mi sie zaprzyjaźnić z simem którego widać na mapie ale on nic nie ma w domu... jakaś książka o 3 reliktach :/ albo gdzie ją znaleźć ;D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeżeli chodzi o bibliotekę pod piaskami to jest ona w rodzinie Madbudoli (czy jakoś podobnie) to małżeństwo, naciskasz przycisk i otwierają Ci się drzwi po środku domu do piwnicy. :) Ten dom jest mniej więcej po środku trochę chyba na prawo napewno znajdziesz.
|
haha ale w każdej grze nazwiską są losowo dobierane do domów :P fajnie by było jakbyś mogła dać screena :)
Dod.: Znalazłem ;] w pierwszym pasmie domków od rzeki ten w środku <- dla tych co nie wiedzą :D a schody sa w środkowym ogródku ;D |
Cytat:
|
Faktycznie Kyerme, w ogóle mi to do głowy nie wpadło
|
Gdzie w Egipcie jest posążek bożka spokoju czy coś takiego i jak zbadać komnaty słuzby królowej Hatszepsut weszłam na dół tam są pokoje złożkami i co dalej??
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25. |