TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Nowoczesny Apartament - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52973)

epletre 04.02.2010 20:06

Odp: The Sims 3 - Nowoczesny Apartament - Akcesoria

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 1204379)
a duzo jest tych mebli itd? bo te akcesoria waza sporo wiec zastanawia mnie co oni tam nawpychali...

Moim zdaniem jest mało. Byłam wręcz zawiedziona. Będzie tego ze 40 sztuk Ubrań też jest jak na lekarstwo. Z tego co pamiętam to dwie fryzury damskie i chyba ze 4 sukienki.
Akwarium wygląda fajnie i z tego co wywnioskowałam to można w nim trzymać więcej niż jedną rybę. Łóżko serce mnie zawiodło, oczekiwałam faktycznego mebla w kształcie serca lub owalu (czyż nie takie było w TS1?) a tymczasem jest zwykłe kwadratowe.
Fajnie, że jest narożna wanna :-) Czekam z utęsknieniem na schody zabiegowe, ew kręcone ale niestety - tak jak sądziłam, w tym minipacku ich nie ma.

Na screenie widać wszystko co jest w packu :-)
Mam nadzieję, że tym pomogę komuś podjąć decyzję - kupić czy nie kupić :-)

http://img402.imageshack.us/img402/8...reenshotav.jpg

Nunczaki Orientu 04.02.2010 20:14

Zdaniem z 21 sybabami stwierdzę

Wannę i takie łóżko na dwie osoby z sercem mogli dać w podstawie.

asiak155 04.02.2010 21:42

Jak na 40 zł to nic nie ma. Parę obiektów i ubrań, a w internecie można znaleźć lepsze za darmo. W sumie to najlepsze z tych obiektów to wanna, akwarium i łóżko z sercem, które kiedyś bez żadnych akcesoriów były w podstawie.

Wikki 04.02.2010 21:56

Cytat:

Napisał ilona (Post 1204405)
czy ktoś ma problem z odpaleniem gry z katalogiem Mods,czy tylko u mnie gra nie chce się załadować?

A czy przeniosłaś Mods do katalogu z plikami "Nowoczesnego Apartamentu"?
U mnie gra i wszystkie dodatki działają :)

anie_1981 04.02.2010 21:56

Faktycznie takie sobie te rzeczy. Szkoda, ze nie mogę kupić samego akwarium. Jutro albo pojutrze podskoczę do MediaMarktu.

Ilona 04.02.2010 22:34

Cytat:

Napisał Wikki (Post 1204524)
A czy przeniosłaś Mods do katalogu z plikami "Nowoczesnego Apartamentu"?
U mnie gra i wszystkie dodatki działają :)

wszystko przeniosłam,gra mi chodzi-i wszystkie dodatki tez,ale bez haków

czy mi się zdaje czy doszły nowe piosenki?

nmin 04.02.2010 23:08

Cytat:

Napisał epletre (Post 1204465)
Mam nadzieję, że tym pomogę komuś podjąć decyzję - kupić czy nie kupić :-)

Bardzo dziękuję, pomogłaś - na razie się wstrzymam ;)

Chyba, że będę miała nadmiar czasu, znów zacznę nałogowo grać i zapragnę to mieć, albo jeśli będę akurat w odpowiednim sklepie i wpadnie mi w ręce w sensownej cenie. Szału nie ma, nie spieszy mi się.

Dobrze widzę, że ta narożna wanna nie jest cała pusta, tylko ma zabudowany róg i przestrzeń do kąpieli wielkości zwykłej wanny? Da się chociaż postawić w tym rogu jakieś dekoracyjne pierdółki?

Ilona 04.02.2010 23:28

Cytat:

Napisał nmin (Post 1204574)
Da się chociaż postawić w tym rogu jakieś dekoracyjne pierdółki?

właśnie sprawdziłam-można postawić dekoracje

UserBrit18 04.02.2010 23:32

Witam serdecznie!

Dzisiaj położyłem swoje łapki na TS3:NA i mam pewien problem! Otóż Grając w podstawę i Wymarzone podróże stworzyłem sobie rodzinkę w Riverview, zwiedziłem i odkryłem prawie całe Chiny, zacząłem zwiedzać Francję i chciałem teraz odwiedzić Egipt, ale zainstalowałem NA i co?... Brak save'ów!! W ogóle nie ma Riverwiew, ani mojej rodzinki, ani nic (mimo, że w moich dokumentach, w folderze save normalnie są moje pliki... Czy wiecie może dlaczego moja gra ich nie czyta? Bardzo mi na tym zależy...

Pozdrawiam!
UserBrit18

beata18ns 05.02.2010 08:57

eh mi tez nie czyta ! robilam domek przez pare dni zeby sobie go teraz udekorowac nowymi meblami i oczywiscie czego sie mozna bylo spodziewac nie ma tego domku, wyparował, save jest w dokumentach ale w grze juz go nie ma, bede robic po raz chyba juz 5 ten sam domek bo ciagle sie cos w tych simsach psuje ! ;/ oczywiscie mebli tez tyle co kot napłakał.. moze ktos zna sposob jak odzyskac save? byloby super

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:39.