![]() |
Odp: Mumie
To że ty tak masz to nie znaczy, że każdy.
Prosze Cię wyżyj się na GG ale nie nabijaj postów. (Ps. Znaki interpunkcyjne i odgryzają palców :) ) |
Kolezanka tez tak ma, dokladnie mialem tak mumia kolo mnie przechodzi a potem zawraca dopiero wtedy zajarzyla ze tu jestem poprubuj z innymi mumiami jak znowu to masz bład no chyba ze masz cos fizycznego na wysokim lv
|
Dołączam się do Starlighta... Miki nie potrzeba postów bez jakiegokolwiek celu, bo forum to nie Marszałkowska w Warszawie, czy Giełda Papierów wartościowych ;) Czasami jest zastój. Co do tematu... będąc w Egipcie "u Sfinksa" moja simka, która nie miała cech typu tchórz, niezdarna itp. była zdaje się odważna i ją mumie atakowały na cztery zaatakowały ją 3, z każdą przegrał, lecz żadna nie rzuciła na nią klątwy. :)
|
Mnie mumie się nie czepiają ^^ P.S. jeśli nie chce się walczyć, to można się przecież teleportować :) albo moveObjects on i przenieść
|
Jest jakiś sposób żeby moja Simka po zaatakowaniu została zaklątwiona? Bo zaatakowały mnie 3 mumie, ale każda była bierna.
|
Cytat:
|
No tak Searle, ale chyba nie przeczytałaś/eś dobrze pytania... czy jest jakiś sposób, aby po zaatakowaniu rzuciła klątwę - mumia? Przecież wiem, ze jak stoi Sim blisko to może zostać zaatakowany.
|
Ah, sorry, faktycznie źle przeczytałam
Musisz mieć mało punktów umiejętności sportowych i najlepiej, by Twój sim nie ćwiczył Sim Fu, bo wtedy pokona mumię i ta zamieni się w pył, ale dodam, że nie zawsze mumia przeklina simów, nawet jak ich pokona. |
Aha, dzięki, bo właśnie będąc w Egipcie Simką, która nie miała do czynienia ze sportem i SimFu, została zaatakowana w Sfinksie przez 3 mumie, i mimo iż każdą ją pokonała to nie rzuciła klątwy.
|
A jak zakombinować, żeby sterować Mumią?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:20. |