![]() |
Odp: Stwórz świat
tym programem będzie można również tworzyć otoczenia do ts2,a autorzy proszą,aby przed wrzuceniem na giełdę sprawdzić w grze czy wszystko jest ok
|
http://www.thesims3.com/community/ne...09#-1515351247
Został wydany patch najnowszy do ts3. Razem z nim miał być też wydany edytor ale nigdzie opcji pobierz nie widzę . |
Cytat:
" Interakcja „trucht” nie kpi sobie z biednych, niesprawnych mumii kontrolowanych przez gracza" "Simowie w namiotach nie będą przytulali się do nieodpowiednich partnerów" Rozwaliło mnie to... a to najlepsze... "Mumie mogą obecnie rozmawiać o zaletach i wadach bycia mumią. o Mumie nie mogą już uczyć się piosenek. Ich struny głosowe zanikły, przez co stały się niemowami." no to jak beda rozmawiac? :D |
To znaczy ze juz aktualizacja jest albo bedzie jutro
|
Aktualizacja już jest . Tylko trzeba jeszcze poczekać , aż edytor wydadzą . W sumie może to nastąpić w każdej chwili :) .
|
Hmm, kilka z informacji w liścia aktualizacji mnie zdziwiło. Jeszcze nigdy nie przytrafiła mi się okazja związana z grobowcem Abu Simbel, Oka Horusa też jeszcze nie udało mi się zdobyć, o kilku innych przygodach też pierwsze słyszę. Nie wiem jak przywołać mumię. Dziwne.
Dobrze, że Simowie już nie będą poruszali się jak mumie po powrocie do stanu normalnego. |
Co do aktualizacji - o co w tym chodzi:
"Simowie nie mogą podróżować z Simami, którzy znajdują się w więzieniu." Jakim więzieniu?! |
Jezeli twoj sim siedzi w wiezieniu to nie moze podrózowac z twoim drugim simem
|
Ale o jakie więzienie chodzi? Nigdy się nie spotkałam w grze z więzieniem...
|
Chodzi oto ze jak jestes złodziejem i cie policja złapie to idziesz do wiezienia
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49. |