![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Mam ogromny problem z grą:(.. posiadam oryginalne sims 3 i dodatek kariera...
moj problem polega na tym, ze monitor wylacza sie lub robi sie niebieski podczas tworzenia rodziny(ale tylko wtedy gdy włączam ikonke z mozliwoscia zmiany twarzy) oraz w trakcie gry kiedy chce zmienic danemu simowi buty na inne... dodam ze mój komp spelnia minimalne wymagania systemowe... problem pojawił się po zainstalowaniu dodatku kariera. bardzo prosze o pomoc |
Hejka! Wysłałam ostatnio mojego sima do francji (chociaż obojętnie gdzie go nie wyśle będzie tak samo ;/ ) i gdy dojechał gra się wyłączyła. Jak potem włączyłam simsy to podczas ładowania tego sima gra się znowu wyłączyła i tak jest za każdym razem! już przedtem wyskakiwał mi błąd zapisu 12. kiedyś nawet mi się usunął ale jakoś go odratowałam. a teraz dupa! nic nie mogę zrobić! tkwi biedny w tej francji i nie wiem jak go odzyskać! mam oryginalną grę i dobre wymagania sprzętowe. Ściągałam kilka dodatków z neta i za każdym razem aktualizowałam. chciałam już odinstalować grę przenosząc pliki z simsów ( w tym folder z nim) zainstalować jeszcze raz i "powsadzać" wszystko na swoje miejsce. ale boje się ze czasem mogę stracić tego sima (a ja już w niego tyle pracy włożyłam!!! ;( ). czy taka instalacja od nowa nie przeszkodzi w dalszym graniu nim jak gdyby nigdy nic bez powtarzania wszystkiego od nowa? pomocy!!!
|
hej!mam podobny problem ale gra wyłącza mi się kiedy chce dodać dodatki dla Simów a są one pobrane z internetu i nie wiem czemu tak się dzieje?! bardzo proszę o pomoc o wysyłanie e maila z odpowiedzią na [email protected] . bardzo prosze i z góry dzięki
|
mam błąd o kodzie 12 prosze pomóżcie
|
Ściągnełam wczoraj dodatki z internetu no i oczywiście zrobiłam mega błąd, bo oczywiście gra nie działa. Po filmiku się wyłacza , nie wiem co mam zrobić usunełam wszystko z download tylko nie mogę usunąć z obiektów zmodyfikowanych... co mam zrobic ? !
|
Moj problem polega na tym samym co powyzsze, kiedy zainstalowalam the sims 3 kariera gra sie wylacza, jak tylko chce wprowadzic simow na dzialke i grac nimi, bo podczas edyzcji miasta wszystko jest ok. Instalowalam i usuwalam je juz 3 razy i dalej jest to samo. Jak ktos wymyslil jakis sposob na to to niech napisze. Prosze.
|
Elo. Pobrałam sobię z Internetu fajny, umeblowany domek. Gdy do niego wchodzę i zmieniam co nieco, to po paru minutach wyłacza mi sie gra. Co jest tego przyczyna i czy da się coś zrobić zeby grać normalnie w tym otóż domku?
|
a ja dlugo sie bronilam przed ta aktualizacja 1.14/2.9/3.5/4.2, az wczoraj wkurzona tym ze za kazdym odpaleniem gry sie o to pytaja dalam sie wrobic i zaktualizowalam i oczywiscie zle zrobilam bo teraz nie moge grac, wyskakuje kominukat ze nie mozna uruchomicgry. przeinstaluj podstawowa gre ponownie. i co teraz ? mial ktos taki problem i poradzil sobie bez przeinstalowywania? mam z tym problem bo pisalam juz na innych postach ze moja plyta z the sims 3 raz dziala a raz nie i teraz akurat wypada czas ze nie :|. na codzien gram na karierze wiec mi ta zwykla nie potrzebna. niecierpie tych aktualizacji wiecej z nimi problemu, zachecilo mnie ze simy nie beda wiwatowac pod ratuszem a teraz to nawet pod ratuszem nie wiwatuja bo ich nawet nie odpale... pomocy
|
Ja mam podobny problem. mam kariere podróże i akcesoria i czasami (co prawda po paru godzinach) wyłączają mi się same simsy! a wtedy parę godzin (np. 4) zmarnowane !!!
Czy ktoś wie czemu tak się robi ? |
Ci Którzy zainstalowali mody czy dodatki dodatkowe i gra im się wyłącza MUSZĄ!
1. Wejść do Folderu gry The Sims 3 nie The Sims 3 Kariera, The Sims 3 Wymarzone Podróże itp. Tylko The Sims 3 folder domyślny C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\ i folder Mods powinien tam widnieć i przez niego są problemy. Jeżeli go macie to usuńcie jego zawartość lub gdzieś ją prznieście ;) Gra powinna już działać i sprawdzcie inne folderu The Sims 3 Wymarzone Podróże i folder Mods czy tam istnieje... Te Mody psują grę. A jeszcze możecie sprawdzić Mody z Folderu Moje Dokumenty\Electronic Arts\Mods i tam też skasować zawartość lub przenieś w inne miejsce. Powinno zadziałać :) Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:33. |