![]() |
Odp: Simki by Juzia (;
Matko, jaki nienaturalny skin i błyszczyk, czy co to tam jest. Dokładnie, taki pulpet. Oczy chyba ciupkę za duże.
|
Dziękuje za komentarze ;]
|
Podobają mi się włosy i kształt brwi, makijaż oczu tez jest bardzo ładny :)
za krótki nosek jednak i troszkę oczy za duże, ale za to kolor źrenic świetny :) daję 9/10 ;) |
Emm... moim zdaniem wygląda trochę jak taki plastuś. Wyglądałaby dużo lepiej, gdyby nos nie był tak wysoko i gdyby zmienić jej usta. Oczy i fryzurę ma ładne.
|
Simka ładna, tylko jak poprzednio: zmieniłabym nos.
Reszta jest super, najbardziej podobają mi się oczy. :) I ma b. ładny błyszczyk. |
Dzięki bardzo ;] Czyli ogólnie rzecz biorąc wyszedł troszkę plastusiowy pulpecik :D
|
nie. wyszła nienaturalnie i sztucznie. jakby nie miała osobowości i charakteru. a chyba właśnie o to chodzi, aby simy miały swój charakter i zachęcały do oglądania siebie po raz kolejny, jeszcze jeden i jeszcze jeden... te włosy wyglądają, jakby były tłuste. ma zbyt wąską górną wargę. całe usta wydają się być kwadratowe i te uniesione kąciki ust nie nadadzą jej wesołej miny. w ogóle nie widać kości policzkowych, oczy wyglądają jak wyrwane z komiksu. mało realistycznie. w ogóle nie wiem, czy to wina skinu, czy makijażu, że nie widać zarysu powiek. jest jakby samo oko i w jednej, ciągłej linii jest brew.
pracuj dalej :) |
Nom jest nico przygruba, ale to dobrze. ;P- podoba mi się.
Ma fajne włosy i podobają mi się jej oczy (może ciut za wielkie) są takie wyraziste!!! Ładna :) |
Ma zdecydowanie za duże oczy, dziwne usta i nos.
6/10 |
, pulpetos . xd
7 / 1o |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:47. |