TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

qwiatuszek 23.03.2010 23:55

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1226488)
No nic się nie stało Simowiczka... :)
Co do Qwiatuszka... dzięki... yupi nareszcie dodawanie parcel... może będzie można zmieniać ich nazwy? 8D

;) nie ma za co :) a co do nazw to nie wiem :B

AlicjaJulia 25.03.2010 09:35

- W nowym dodatku możemy podglądać, jak nasi simowie zarabiają na utrzymanie.

Myślicie, że to się tyczy tylko nowych karier czy może tych starych również? Jeszcze przy pierwszych simsach mi się tak marzyło, żeby ,,chodzić" z simem do pracy :D

Chryzantem Złocisty 25.03.2010 09:52

oczywiście,że tylko tych nowych.
to "podglądanie" zapewne będzie dotyczyć pracy w domu i bieganie strażaka do pożarów.
robiąc projekt architekta w domu czy też robiąc tatuaże w domu jest to teoretycznie podglądanie pracy sima.tak samo robiąc robota czy szpiegując okoliczne domy - podglądasz sima przy pracy :>
ale jak zwykle,jest to tani chwyt marketingowy.więc proszę,nie nastawiajcie się na widoczne wnętrza budynków,bo się tylko zawiedziecie.

AlicjaJulia 25.03.2010 17:36

Nie no nie nastawiam się. To tylko nadzieja ;D

simowiczka888 25.03.2010 18:47

Hej co do wypowiedzi Chryzantem Złocisty to dlaczego to ma być chwyt reklamowy?! Dla mnie to wydajesiebyć fajne więc... No jak siedzieli nad tym dodatkiem to byłby miodzio ale sie zobaczy!

PS.Jak się gdzieś pomyle to dlatego że szybko pisze wienc nie czepiajcie sie zbytnio xD

Pzdr.

Cytat:

Napisał AlicjaJulia (Post 1227040)
- W nowym dodatku możemy podglądać, jak nasi simowie zarabiają na utrzymanie.

Myślicie, że to się tyczy tylko nowych karier czy może tych starych również? Jeszcze przy pierwszych simsach mi się tak marzyło, żeby ,,chodzić" z simem do pracy :D

Ja też bym chciała żeby można też simów podglądać w starych pracach. Bo fajnie bybyło jak jest się policjantem to też można podglądać !!!

Sherlock 25.03.2010 18:57

Właśnie obejrzałem zwiastun :) I strasznie mnie ciekawi zawód strażaka ;)

Alisha 26.03.2010 13:41

Mozna kontrolowac simów w pracy! No az ciezko w to uwierzyc, EA zwykle nie robilo tego czego chcielismy :D
@up: Miejmy nadzieje ze do WSZYSTKICH. To by nam jeszcze jedna niespodzianke zrobili! No, no, nie badzcie pesymistami, wystarczy ze ja jestem! :D :redface:

nmin 26.03.2010 16:15

Ja się na nic nie nastawiam, wręcz nastawiam się negatywnie i czekam na miłe rozczarowanie :P Wymienione zawody jakoś mnie nie interesują, noo, może fajnie, że Sim z cechą Artysta może wreszcie pracować jako faktyczny artysta, bo dochodzi kariera rzeźbiarza. Poza tym ta praca wypełniająca całe życie Sima to bardzo dobry pomysł - często mam Pracoholików - ale obawiam się, że będzie to kiepsko rozwiązane, np. przez zwykły system okazji.
Jeśli będzie można robić Simom trwałe tatuaże, i jeśli dojdą fryzury z okładki, to już samo to będzie mi się podobało, a na resztę pozytywów poczekam cierpliwie ;)

Sherlock 26.03.2010 16:29

Tak, kontrolowanie simów w pracy, to naprawdę duży krok naprzód ;)
Wszystko na razie bardzo wciągające, ale zobaczymy, jak to będzie się przedstawiało w grze ;)

Searle 26.03.2010 17:00

Powstała finalna okładka dodatku.
Dla porównania stara i nowa: (z cyklu znajdź różnice) ;)

http://img519.imageshack.us/img519/7682/beztytuuxm.jpg

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:40.