![]() |
Odp: Gracie z opcją "Wolna wola" ?
Ja z wolną wolą no bo raz to mi się zdarzyło ze nie mieli wolnej woli a ja poszłam po picie i piorun walną sima i po nim koniec :P
|
Ja gram z wolną wolą, bo tak jak pisali moi przedmówcy-stoją jak kołki itd.
Ale mam takie powiązane pytanie-jak myślicie, czy gracze gier serii TS realizują w niej własne pragnienia, których nie realizują w życiu? Albo np. realizują potrzebę kontrolowania wszystkich i wszystkiego? :D Ja sądzę, że tak. |
Ja nie wyłączam wolnej woli... przeważnie mam małe rodziny np 3-4 osobowe więc daje rade.
|
Ja gram z wolną wolą przy dużych rodzinkach. Bo później stoją jak te ciołki...
|
Raczej tak .
Czasem można gdzieś wyjść zostawiając Wolną Wolę w simsach i Bingo ! :) |
Zależy iluosobową mam rodzinkę. Jak 2 to gram z wyłączoną, a jak powyżej 2 to gram z włączoną. Denerwuje mnie to jak jeden sim coś robi a reszta czeka na mój rozkaz.
|
Zazwyczaj mam włączoną tę opcję, ale jeśli jakiś sim daje mi ostry wycisk z ciągłym przywracaniem go do porządku, to wyłączam.
|
Jak gram jednoosobową "rodziną" to wolę mieć nad simem pełną kontrolę. Po to jest wolna wola - żeby rozgrywka nie przypominała graczom męczarni gdy co chwila musi wydawać szereg komend kilku simom.
|
ja zawsze gram z włąnczono bo jest łatwiej tylko mnie troche wkurza jak ciągle grają w ssx 3 na kompie
|
Ja z, bo jak wyłączam to już mi się 3 razy zdarzyło, że kosiasrz przyszedł, i za duż O WIELE za duż jest komend do wydawania.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:11. |