![]() |
Odp: Nielubiana aspiracja życiowa
Ja nie lubię Aspiracji "Pragnienie Romansowania", ponieważ dany Sim ma ciągle chęć "bara-bara z 3 simami" oraz "gorące pocałunki z 3 simami".
A lubię Aspirację "Pragnienie stworzenia rodziny", ponieważ każdy z was zapewne ma dziecko a ono przynosi bardzo dużo punktów aspiracji, tak samo jest z wnuczętami i tym podobnym, lecz gdy ma się więcej niż 6 simów, to gra tworzy się monotonna i troszeczkę nudna. |
Romanse i Bogactwa
Romane - Tylko całowanie Bogactwo - Sss. Tylko kasa i kasa |
Romans i bogactwo bo jak jest romansowanie to ciągle tylko: Bara bara z 3 simami, gorące pocałunki z 3 simami.... A bogactwo dlatego że trudno spełnić niektóre pragnienia i sim robi z siebie takiego błazna że to już jest nudne.
|
Najbardziej chyba bogactwa i romansowania ,bo takie jakieś hm... dziwne.
|
mysle ze bogactwa straszne interakcje :/ ze spozni sie na samochod do roboty to chyba lekka przesada!
|
Ja nie lubię popularności bo ciągle sim chce iść na przyjęcie zaprosić kogoś bla bla bla... A jak ktoś jest w pracy, a go chcemy zaprosić to od razu spełnia się obawa!
Nieee co do auta to się nie zgodzę bo chyba nikt n chciałby spóźnicsię do pracy a potem żeby go wywalili? |
W romansowaniu złe również jest to że jak ma się cudownego chłopaka/dziewczynę to jak są gotowi do zaręczyn to jeden z nich z aspiracją romansowania ma w obawach że nie chce się zaręczyć! Simowie z tą aspiracją chcą mieć tylko chłopaków/dziewczyny. Wkurza mnie to.
|
Ja nie rozumiem bogactwa. Jak oni chcą mieć dużo pieniędzy jak ciągle wydają i chcą mieć coś nowego? :? Dlatego bogactwa najbardziej nie lubię, chociaż nie powiem, często je daję moim simom :D Rzadko moi simowie mają pragnienia romansowania a jeszcze rzadziej - aspirację "smażony ser".
|
ja najbardziej nie lubie zdobywania wiedzy i popularnosci. A lubie pragnienie stworzenia rodziny.
|
Ja nie lubię pogoni za bogactwem, bo co chwilę trzeba kupować im coś nowego, aspiracja romansowania jest fajna w nocnym życiu, gdy co chwilę moja simka lata na randki z różnymi ludźmi i praktycznie co noc inny drogi prezent stoi pod moimi drzwiami hahah, ale grając normalnym, moim trybem (czyli robienie potężnego drzewa genealogicznego jednej rodziny) zazwyczaj wybieram "pragnienie popularności", "pragnienie stworzenia rodziny", ewentualnie (raczej rzadziej) wybieram "zdobywanie wiedzy" : >
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:15. |