![]() |
Odp: Ostatni Strzał
Cieszę się, że kontynuujesz FS :) Trzymaj tak dalej, bo naprawdę nas tym uszczęśliwiasz :)
Nie wiedziałam, że Gaby jest tak spokojna. Niech nie boi się ubierać bardziej wyzywających ciuchów do pracy (swoją drogą chciałabym mieć tyle ciuchów, co ona :D ) Przesadziła z tym rzucającym się w oczy tatuażem :P Mogła mniej szaleć i walnąć coś sobie na kostce :) Clark ma zbyt pomarańczowe te policzki na zdjęciach. Nie robiłabym z niego matrioszki (tej laleczki z rumieńcami :) ) Cytat:
Cytat:
No i faktycznie nieco mało tego tekstu. |
Bezimienna
dobrze, na następny raz upomnę się, chociaż nie mam pojęcia kiedy to będzie;) Searle Wszystkie postacie się powoli rozkręcają i ewoluują, jeszcze Was mogą zaskoczyć xd dziękuję, cieszę się bardzo, że jednak ktoś czyta moje wypociny;p |
fajne jak zwykle, ale clarkowi cos sie za latwo udalo;p
|
Ha! Wreszcie nadrobiłam zaległości.
Podoba mi się ;) Coś nowego, miła odmiana. Niestety nie mam dzisiaj weny na komentarze, więc nie napiszę nic więcej. Czekam na next ;) |
Cytat:
@down: a wypchaj sie sianem, zepsulas mi wypowiedz :[ |
superman co najwyzej;p
nooo to kiedy odcineczek? |
no właśnie chyba nieprędko bo to mój ostatni tydzień w domu, zaczyna się przedwylotowe szaleństwo i wątpię, żebym coś wtedy napisała:<
centa- clark to taki superman z idealnym manicurem xd Vipera, bardzo się cieszę, że jednak nie opuściłaś tego FS, w ogóle to stwierdziłam, że i tak będę pisać, bo gdzieś się muszę szkolić, a pisanie historyjek do z życia wzięte jest raczem mało opłacalnym biznesem:D |
no nie, to skandal, bede musiala sie zatem uczyc.
|
Ha! Wszystko przeczytałam i bardzo mi się podoba. Masz fajne fotki w tym FS. Profesjonalnie poradził sobie Clark z tymi Latynosami :P
|
centa wybacz mi!
Kinkarus wielkie dzięki, to miłp]o słyszeć, że ktoś przeczytał wszystkie odcinki i jeszcze mu się podobało xd Póki co ogłaszam miesięczną przerwę, może będzie to czas, kiedy ktoś- tak Kinkarus- przeczyta całość, albo nadrobi zaległości?;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:19. |