![]() |
Odp: Simki by Kamis
Nayi - z założenia miała być taka 'trochę wiedźma' :D
laila - dzięki Mam dla was nową simkę, ale musi być minimum jeszcze 2 komentarze :D |
To w takim razie ocenie pierwszą simkę w temacie ( trzeba nabić te minimum dwa komentarze)
Ma brzydki makijaż, dziwne brwi i maxisowy skin A po za ty ma ładną fryzurkę i ubranko. |
OK, to od początku:
Bella - zbyt maxisowa i ma za grube wargi Sara - albo oczy za duże, albo nos za mały. Nie pasuje mi coś w jej wyrazie twarzy (?) jakaś tam bezimienna - ma ładne oczy, ale ten nos >.< i kąciki ust ma okropnie wykręcone na dół jakby cały czas była smutna następna - ma piękne włosy <3 i to chyba o niej tyle Marina - jej usta są za nisko, ale ogółem jest ładna ^^ Yuriki - jest świetny tylko ten kolor oczu ... Marika - jest przerażająca O.o nie chodzi o to, że taka brzydka, a o jej podobieństwo do czarownicy Caloryn - idealna w każdym calu <3 |
Nayi - tak wiem, ta pierwsza simka... postrach nocy :P
Shannon - dzięki za tak wyczerpujący komentarz :D, te nosy w ogóle mi nie wychodzą :( Dobra, bez gadania, nowa: Przepraszam za prezentację, nie umiem robić :( |
Zbyt pociągła buzia no i ten nos (chociaż na drugim zdjęciu wyszedł ci całkiem nieźle).
Oczy ma ładne, ale wydaje mi się, że ich wewnętrzne kąciki :| (nie wiem jak to nazwać) są trochę za wysoko, podobnie jak zewnętrzne, przez co mają dziwny kształt. Usta są śliczne, mają taki delikatny błyszczyk, bardzo naturalne :) Tej fryzury nie lubię :( Twarz w niej dziwnie wygląda :P Za to poprzednia simka, jedna z sióstr - Carolynn wyszła ci bosko, zakochałam się w tej simce <333 :D:D:D 666 post \m/ haha :D:D:D |
Muszę przyznać, że idzie Ci coraz lepiej - Carolyn choćby wyszła bardzo ładnie, Carmela też nie jest zła (ja akurat tę fryzurę lubię, choć jest specyficzna). Marika faktycznie wiedźmowata - efekt osiągnięty.
|
rudzielec - wiem, jak zaczęłam grać, to faktycznie, twarz w tej fryzurze dziwnie wygląda :|
KathySelden - staram się, staram :P Ktoś jeszcze? ^^ |
Cóż, podpisuję się całkowicie pod postem rudzielca.
Ogólnie wydaje mi się, że simka ma za dużą głowę. |
Mam trójkę nowych [tym razem chłopaków!]
Imion nie mają ;p, prezentacja taka sobie, przepraszam za pauzę, trawę i okienka w lewym górnym rogu, to się już nie powtórzy :c |
Co mogę powiedzieć... No nie powalają. Najlepszy jest ten z brązowymi włosami, podoba mi się. Bardzo. Ale pozostała dwójka? :P
Rudy ma za szerokie usta a kolor i kształt oczu jest nijaki. Blondyna pomińmy... xD |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:08. |