TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

beata18ns 29.10.2010 10:06

Odp: Pytania i odpowiedzi.

nie to chyba od sima zalezy konkretnego, u mnie jeden jest uzdolniony muzycznie i moze wybierac a drugi nie i tylko tancz ma, nawet nie imprezowo tylko tancz, moze od klubu zalezy i maty? nie wiem, gra sie super w kazdym razie

jak moge sie wprowadzic do wiezowca ktory ma taras itp ? musze cos zdobyc?

PoZmrokowiec 29.10.2010 10:24

Jest dużo opcji tańczenia! Co wy ludzie? Naprawdę nie macie?! Beata, musisz zdobyć tylko kasę na wieżowiec z tarasem i jacuzzi. Mieszka w tym wieżowcu rodzina Jones( u mnie ). Musiałabyś edycji miasta eksmitować rodzinę do innego wieżowca, a ty byś się przeprowadziła do tego z jacuzzi. Ten wieżowiec z jacuzzi kosztuje około 50 000SML ;) .

Ilona 29.10.2010 10:59

trzeba było tak odrazu z tym wieżowcem...bo ja szukam pustego do wynajęcia

Lady88 29.10.2010 12:49

Cytat:

Napisał PoZmrokowiec (Post 1317554)
Jest dużo opcji tańczenia! Co wy ludzie? Naprawdę nie macie?!

no ja mam tylko imprezowy i nic więcej :(:(:(
ej poradzi mi ktoś z tym klubem czemu tak się dzieje, że sim zostaje zamiast wyjść?

EDIT:

wszystko się naprawiło (ta widoczność różnych tańców i z tym klubem) jak wywaliłam z gry moda na cenzurę... a myślałam, że nie będzie powodował błędów skoro został zaktualizowany do PZ!

anie_1981 29.10.2010 14:16

Hey, a co trzeba zrobić, żeby Simy tańczyły na różne sposoby? To jest w interakcjach, czy coś? Jak im "powiedzieć', żeby np. miały tańczyli wolno?

I inna sprawa, jeśli chodzi o mieszkania w wieżowcach, czy w każdym wieżowcu jest tylko jeden "rozmiar" mieszkań, czy też wieżowiec ma więcej rodzajów mieszkań, a to tylko jakieś losowanie jest?

Kamis 29.10.2010 14:19

Sprawdziłam czy to zależy od cech... Ale chyba nie. Dałam innej simce urodzona gwiazda, wirtuoz, świetnie się bawi czy jakoś tak, wygadana i zabawna, ale to nic nie dało, dalej jest tylko opcja 'tancz' :(

PoZmrokowiec 29.10.2010 14:25

Na parkiecie i stereo u mnie jest opcja tańcz i tańcz imprezowo. Na głośnikach i parkietach w klubach jest także tańcz słodko, tańcz rockowo, taniec-wykopaniec.

Lady88 29.10.2010 14:28

Cytat:

Napisał PoZmrokowiec (Post 1317630)
Na parkiecie i stereo u mnie jest opcja tańcz i tańcz imprezowo. Na głośnikach i parkietach w klubach jest także tańcz słodko, tańcz rockowo, taniec-wykopaniec.

też już to mam :D:D:D ale nie widziałam, żeby był wolny taniec i myślę, że to była jakaś ściema tak samo jak z tworzeniem wampirów w casie

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1317622)

I inna sprawa, jeśli chodzi o mieszkania w wieżowcach, czy w każdym wieżowcu jest tylko jeden "rozmiar" mieszkań, czy też wieżowiec ma więcej rodzajów mieszkań, a to tylko jakieś losowanie jest?

dany wieżowiec ma jedno mieszkanie... a różne rozmiary są w różnych wieżowcach

anie_1981 29.10.2010 15:01

Jeszcze mam pytanie odnośnie tego tańca, czy różne tańce zależą od tanecznych umiejętności Sima? No bo np. To jak ma Sim ćwiczyć zależy od jego umiejętności sportowych.

A sprawdzaliście, na wszystkich wieżach stereo, czy mają te dodatkowe opcje taneczne? Bo w dwójce np komputery nieoficjalne nie miały dodatkowych opcji od dodatków.

PoZmrokowiec 29.10.2010 15:58

Jak przestać być wampirem?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:35.