![]() |
|
Odp: Wasze ulubione miejscówki :D
Moja Marysia chodzi najczęściej do Miejsce Prosperity i do Kujona.W Kujonie dużo ludzi a w Miejsce Prosperity drinki ! :P
|
1.Kujon:Ponieważ najwięcej simów tam przychodzi taki klub dyskotekowy I LOVE Kujon :P
2.Miejsce Prosperity:Tak jak powiedziała Misza555 drinki,według mnie najlepsze znaczy moich simów. 3.No i oczywiście Jasnota a jak by nie... |
Ja tam Kujon i Jasnota. Zwłaszcza podoba mi się w kujonie, Jasnota też jest fajna tam moja simka poznała swojego męża.
|
Pierwszym klubem, do jakiego weszłam, był Przybytek Walusia. Spotkałam tam Stikera i Hamminga. Tak zaczęła się przygoda moich simów ze sławą. Tam zdobyłam 1 gwiazdkę i z tym miejscem wiążę wspaniałe wspomnienia. Obecnie, korzystając z genialnego sposobu na ilość simów w klubach wszędzie mam dużo, ale Kujon wyyyymiata :D
|
Plazma 501 Gram Wampirami :D
|
Plazma 501 i Kujon. Według mnie najlepsze ;))
|
Kujon rządzi ;) u mnie właśnie tam najwięcej simów.
|
Rajska Strefa- klub nieznany gdyż mojego projektu :) Jest to skopiowana i przerobiona Jasnota. Cały biały w ekskluzywnym stylu :) Jest to klub jakby anielski, gra tam muzyka klasyczna. Jest nawet pokój VIP :) Tylko żałuję że nie ma budynku z dużą przestrzenią w piwnicy i na samej górze, bo zrobiłbym klub piekło- niebo :D Jakby coś w przyszłości chcem być projektantem wnętrz :)
|
Moja ulubiona miejscówka to Kujon i Plazma 501
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:37. |
|