![]() |
Odp: W jakiej okolicy gracie?
Tylko nie zbaczaj z tematu XD . A propo tematu, to mi się to Bridgeport dla młodych, delikatnych dziewczynek wydaje zbyt mroczne, ciemne i szałowe.
|
Cytat:
|
A ja w mojej rodzince mam dwie, delikatne młode dziewczynki i nie pasuje do nich Bridgeport. Są zadomowione w Sunset Valley, w małym, przytulnym domku z placem zabaw.
|
Oo mój dobry boże! Zaraz biorę się do instalacji!
http://s55.radikal.ru/i147/1105/19/06d9feeb72d0.jpg jeszcze filmik jest:http://www.youtube.com/watch?v=a1bR5...layer_embedded |
Najczęściej w Sunset Valley - tam mieszka jedna z moich pierwszych rodzin w The Sims 3 (teraz zaczyna się już powoli rodzić trzecie pokolenie). Lubię klimat tego miasteczka, choć rzeczywiście trzeba przyznać, że Barnacle Bay jest nieco bardziej malownicze... Ale to już inna historia :)
Mam jeszcze jakiś zapis z Bridgeport, ale gram tam całkowicie inaczej. Mieszka tam jedna singielka, nastawiona oczywiście na robienie kariery w showbiznesie i szlajanie się po klubach. |
Ja ostatnio najczęściej gram w SV. Czasem przerzucam się na Bridgeport, ale co 3 simowe sekudy gra na mi się na chwilę zacina. Tylko w tym mieście, a w SV takiego problemu nie mam, więc tam gram. Chociaż w Sunset nie mogę umieścić klubów itp., a paparazzi są tam nadzwyczajnie głupi i natrętni, to wolę, żeby mi się gra nie zacinała, a poza tym to miasteczko jest takie spokojne, przyjazne z wyglądu :) A Bridgeport takie światowe itd., głównie dla gwiazd.
Innych miast niestety nie posiadam, bo nie mam internetu na laptopie z ts3, a wiadomo - na netbooku z internetem, lecz bez wejścia na płyty, w simsy nie zagram. :( |
Ja najbardziej lubię grać w Los Aniegos, które pobrałam na giełdzie wymiany :)
Nie wiem dlaczego, ale to miasto najbardziej mi się podoba. |
Ja aktualnie gram w Bridgeport, ale od października w Apalosa Paints ( no to miasto ze zwierzaków xD)
@Trykuu skąd ty takie fajne miasto wytrzasnąłeś ? xd |
Sunset Valley to moje ulubione <3 Ale lubię też Twinbrook :D Bridgeport jest fajne, ale jakoś Twinbrook lepsze :D
|
Cóż, podliczyłem wszystkie rodziny stworzone przeze mnie i utworzyłem ranking:
1. Riverview - 11 rodzin 2. Sunset Valley - 9 rodzin 3. Twinbrook - 8 rodzin 4. Bridgeport - 2 rodziny Obecnie też gram w Riverview. Nie wiem sam, ale ta okolica - wieś, łąki, proste domy, ogrodnictwo - lubię ten klimat. :) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:42. |