![]() |
Odp: Pokuta
Cytat:
2. Mały ma brązowe. 3. Blondyni są wyblakli i nie podobają mi się. Nyks, dzięki :) |
Hm, robi się coraz ciekawiej. I jestem pewna, że ta dziweczyna niedługo umrze. Bo przecież jakoś tak dzień wcześniej, znaczy na tych zawodach miała 5, nieprawdaż? :D
Więc za cztery dni zejdzie. Przynajmniej tak mi się wydaje. ^^ |
Jee odcinek! ;D
Krótki trochu... ale ciekawy. ^^ Lubie Davide coraz bardziej. Podobnie jak Nyks, podoba mi się jego postawa. Czas leci... Akcja nabierze tempa. ^^ Czekam na ciąg dalszy. |
Dziękuję dziołszki :)
|
YeaaH!! Jak zawsze świetnie :D
Trochę króciótkie, ale to nic. Czekam na next ;) Pozdro :P |
Matteo jest strasznie podobny do brata :) Myślałam na początku, że coś Ci się pokręciło i wstawiłaś przez pomyłkę zdjęcie Davide'a z innej sytuacji.
Ja też zwróciłam uwagę, na fakt, że za często wkłada ręce do kieszeni (i to mi ponownie przypomina o Death Note, bo L też cały czas trzymał łapy w kieszeniach :D - za dużo tych skojarzeń z tym filmem [swoją drogą - polecam :)]). A dlaczego siostra i była (już) dziewczyna nie mają numerków na twarzach? |
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komentarze;) |
Troszkę krótko,ale jak zawsze świetnie :D Słodkie to jest jak on kocha się z tą swoją siostrzyczką :D
|
Dawno mnie nie było, ale czytałam, czytałam śledziłam, czekałam na kolejne. No jestem zachwycona. Tylko teraz mnie powoli zaczynają denerwować te cyferki, o co z nimi chodzi? :D
|
Nie powiem xD
Wyjaśni się niedługo :) Dziękuję za komenty. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:53. |