![]() |
Odp: Simy od AoiNamida
Ta dziewczyna z plaży bardzo mi się podoba, sesja jest pomysłowa i zachęca do obejrzenia dalszych zdjęć :)
GunHye- ładna tylko ma za okrągłą twarz wiem, że to Koreanka ale jej policzki omgłyby być mniejsze :) |
Może i nie tak słodka, ale i tak jest śliczna. ^ ^ podoba mi się w niej niemal wszystko, oprócz tych rzęs. Jakoś tak... Za długie są. Ale cała reszta? Cudna.
|
bardzo ładna buzia :)
taka dziewczęca i delikatna, uwielbiam takie twarze <3 tak jak yuki, zwróciłam uwagę na rzęsy, są troszkę za długie, ale reszta jest cacy, szczególnie pasuje jej fryzura ;) |
Simka z "wakacyjną sesją" ma ładną twarz, ale ja aie pytam, czemu ona ma taką długaśną, żyrafią szyje?!
|
Vipera, skąd mam wiedzieć? Większość simów ma takie szyje. Ale też mnie to denerwuje, gdybym tylko wiedziała jak zmienić długość szyi to zdecydowanie bym zmieniła
|
Za wysoko im twarz podciągasz, normalnie simy nie mają takiej żyrafiej szyi.
|
Jak ściągnę twarz niżej, to wtedy mają ogromne czoła. Dlatego z dwojga złego wybieram za długą szyję, niż za wysokie czoło.
|
Jak się podciągnie troche, to nie ma wysokiego czoła ani długiej szyi, ale to już jak wolisz.
|
Ale czasem nie daje wymarzonego efektu. Rozumiem ten problem z szyją, też to przerabiałam. ;)
|
GunHye jest piękna, wakacyjna też. Wiesz, może daj tą wakacyjną, chętnie poprowadzę nią grę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:37. |