![]() |
Odp: Ach, ci paparazzi...
Mnie też to denerwuje :O Moi simowie nawet biją paprazi czasem- ze znanym skutkiem skandalem :D
|
Paparazzi by mnie nie irytowały gdyby fotografowały mojego sima z jakiejś większej odległosci
|
Cytat:
|
Omg, oni mnie strasznie denerwują. Jak w "Kujonie" moja simka elegancko tańczyła na stole, a paparazzi chyba jej z 5 fotek cykną z każdej strony ;p Potem sobie poszła do łazienki, a tam przed kiblem stoi kolejny paparazzi i się patrzy, a kilka dni później był komunikat, że moja simka "oddaje mocz w miejscu publicznym" :P. I przez to każdy jej nie lubił, a wykidajły nie chcieli jej wpuścić do klubów -.-
|
Przez tycha paparazzi w ogóle przestałam mieć chęci na grę. Jeszcze gdy robiłam celebrytę to ok, niech będzie. Ale naprawdę żeby latać za farmerem z Riverview :((
|
Mnie najbardziej wkurza jak stoją mi pod domem mam ogrodzenia ale w cięcie w nim na drzwi .
|
Albo jak sobie staną przed toaletą to wyjść nie można >.<
|
Wkurzające jest, jak paparazzi stoją w klubie i blokują wejście/wyjście.
|
hej, a mi ostatnio się tak porobiło że wyskakuje ma skandali 6 pod rząd i trace całkowicie znajomych. Kiedyś wystarczyło utrzymywać kontakty dobre ze wszystkimi i nie mialam tak dużo skandali. ale jak to jest możliwe że z najlepszego przyjaciela zamienia mi sie bez niczego sim w wroga, tak oooo jeszcze przed skandalem. A teraz to chyba bug jakiś bo 6 pod rząd skandali to szok. wrrrr aż mi sie nie chce grać bo mam 40 znajomych--> wrogów
|
A masz tak tylko w jednej rodzinie?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:37. |