TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Chiyano 12.03.2011 19:57

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

'' Bomba Stink ustawić, aby przejść i zostawić ''
fajnie to brzmi. xd
jak uzbieram kase to kupie jak bezie w sklepach. : d

hellraiser 12.03.2011 20:03

Cytat:

Napisał Połówka (Post 1372687)
to przyjedziesz mi dać :D .

sorry za offtopic, ale nie mogę przestać brechtać się z dwuznaczności powyższego zdania

ale żeby nie było, to powiem, że mam nadzieję, że nie będzie zabugowany jak PZ i że będzie fajny ;)

Fatumka 12.03.2011 20:09

A ja... Liczyłam, że następnym dodatkiem będą Zwierzaki... Ale ten też się ciekawie zapowiada... O ile dobrze zrozumiałam trailer - wreszcie będą interakcje w szkole dostępne, a tego mi zawsze brakowało :).
No i te imprezki pod nieobecność rodziców i "studniówka"... Zapowiada się nieźle... Ale poczekam na Wasze opinie i jeśli nie będzie tak zbugowany jak PZ to wtedy kupię ;)

Powoli muszę też zacząć zbierać na zewnętrzny dysk twardy bo przez simy nie mam już prawie miejsca na nic... Kto by pomyślał, że one tak wciągają? XD

anie_1981 12.03.2011 21:09

Wypalaj płyty z danymi, pewnie taniej niż twardy dysk. Ale taki dysk też jest fajny. Ja mam taki 320 GB i się super sprawdza.

Mnie ciekawi kamera... Nagrałam Simowy film i co..? Simy go oglądają na kompie, może na TV się da..?

αγάπη 12.03.2011 21:10

A ja miałem tylko 2 bugi w PZ jeden z bąbelkami latającymi po pokoju a drugi z słynną już księgarnią która nie istnieje :D

Połówka 12.03.2011 21:14

ja właśnie nie mam bugów :| chyba że zlecenie w Bridgeport żeby pójść np. do księgarni, której tam nie ma.

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1372723)
sorry za offtopic, ale nie mogę przestać brechtać się z dwuznaczności powyższego zdania

teraz ja też to zobaczyłam i nie wyrabiam xd dziękuję za kolejny powód do śmiechu i bólu brzucha przez to xd

a co do tematu - brakuje mi jeszcze jednego - chodzenia na randki. o tak. to by pasowało nawet do tego dodatku.

anie_1981 12.03.2011 22:52

Można się z kimś umówić na mieście, to nie to samo?

αγάπη 13.03.2011 07:45

Cytat:

Napisał Połówka (Post 1372830)
ja właśnie nie mam bugów :| chyba że zlecenie w Bridgeport żeby pójść np. do księgarni, której tam nie ma.

teraz ja też to zobaczyłam i nie wyrabiam xd dziękuję za kolejny powód do śmiechu i bólu brzucha przez to xd

a co do tematu - brakuje mi jeszcze jednego - chodzenia na randki. o tak. to by pasowało nawet do tego dodatku.

Jest taka opcja, faktycznie nie jest ona tak zaawansowana jak w 2 ale jest

zelkam 13.03.2011 07:58

Kawałek przetłumaczyłam (trochę samodzielnie, trochę translatorem, bo uczę sie niemca dopiero pół roku xD):

Mamy Trailer The Sims 3: Pokolenia. Dokładniej obejrzcie nowe funkcje, które w nim odkryliśmy:

Nowe interakcje :
-Obrzucić drzwi jajami
-Zapalić 'śmierdzącą bombę' i uciec
-Podpalić śmieci na progu (?)
-Szampanowy prysznic ( chyba ze tak leją się szampanem)

Nowe obiekty :

Schody spiralne, kamery wideo, wózki dziecięce, domek na drzewie, lornetka dla dzieci, łuk ślubny, tort weselny, samochody sportowe, zjeżdżalnia wodna, starsi simowie idą z duchem czasu (przetłumaczyłam tak aby było dość realnie, bo wg. tłumacza 'starsi Sims staja się Laski')

Oczywiście, istnieje kilka nowych "normalnych" przedmiotów takich jak zabawki, nowe meble i elementy dekoracji.

Nowe funkcje CAS :

Owłosienie na ciele, kostiumy dla dzieci (np. Księżniczka, Dinozaur).

To, co przede wszystkim zwraca uwagę to : wiele spełnionych życzeń fanów (wózki dzieciece, schody spiralne, domek na drzewie). Będziecie zadowoleni z tego dodatku do The Sims 3 !

O nowych elementach dodatku będziemy oczywiście informować was na bieżąco !

Wszystkie wydane wcześniej funkcje, informacje, screeny i inne dodatki do nr 4 (?) można znaleźć na naszej stronie "Informacje o The Sims 3 Pokolenia"

uff, moze nie idealnie to zrobiłam, ale lepsze niz to co podał Bluszczyk Kurdybanek

anie_1981 13.03.2011 08:08

To już jest raczej zrozumiałe. Czasami ciężko coś zrozumieć z tych translatorów. My sprawdzaliśmy pralkę na niemieckiej stronie i translator napisał, że ta pralka "Myje ręce" :D (Czyli ma funkcję prania ręcznego).

Oczywiści kupię ten dodatek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:41.