![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
W sumie wszystkie te mutanty by mogły być, ale za naszym pozwoleniem, a nie, że to się rozmnaża w ciągu kilku dni na całe miasto. To samo z gwiazdami...
|
Mi się te mutanty podobają, gra dzięki temu nie jest taka monotonna i urozmaicona. Jednak zgadzam się z kolegą wyżej - gra nie powinna generować wampirów, celebrytów itd. w tak zatrważającym tempie, że wszyscy po kilku dniach w mieście są celebrytami, a połowa z tego to wampiry. Ja z tym jako-tako walczę usuwając wampiryzm i gwiazdki Nraasem, ale to trzeba robić co simowy tydzień, więc to takie błędne koło. Tylko moja rodzina ma być wampirza i nikt więcej, ewentualnie ich bogaci przyjaciele ;)
Co do MŻ, tutaj nowe stwory się nie pojawią, bo to akcesoria, więc nie macie się czym martwić ;) |
Jest jeszcze NRaas Story Progression. W Połączeniu z Master Controllerem, wiele daje. Master Controllerem zmieniasz wampiry w ludzi i usuwasz gwiazdki, a Instalując Story Prosgression wyłączasz automatyzm tworzenia wampów całkowicie. Można też wyłączyć generowanie sław...
|
Ale kiedy mam tego moda, to sam mogę pozostać gwiazdą?
|
Cytat:
|
No nie? A tak to jest bardzo głupio, niby gra o wielu możliwościach, ale za najważniejszą uznałabym nasze prawo wyboru z których możliwości chcemy korzystać, a z których nie. Ale odeszliśmy od tematu... Nie powiem, że nie mogę się doczekać tych akcesoriów, podchodzę do nich totalnie bez emocji. Wiem, że je kupię, ale nie wnoszą aż tak wiele do gry, żeby się nimi jakoś emocjonować. Nie mogę się doczekać zwierzaków....
|
To tak jak ja, tylko, że ja nie kupię tych akcesoriów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja raczej nie kupię tych akcesoriów, pewnie dlatego, że mam dużo dodatków z internetu, które są na swój sposób lepsze od tych co są w akcesoriach.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:04. |