TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Kody vs normalna rozgrywka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60757)

Muffshelbyna 28.04.2013 16:05

Odp: Kody vs normalna rozgrywka

Czasem zdarzy mi się włączyć testing.
Motherlode używam w większości rodzin.
Jednak mam też takie rodzinki, w których nie używam żadnych kodów związanych z pieniędzmi czy potrzebami, bo po prostu lubię wyzwania i taką realistyczną grę :)

Słodki Pan Ciastek 28.04.2013 16:12

Cytat:

Napisał muffinka (Post 1696120)
mam też takie rodzinki, w których nie używam żadnych kodów związanych z pieniędzmi czy potrzebami, bo po prostu lubię wyzwania i taką realistyczną grę :)

Zgadzam się. Miałem to pisać, ale skoro muffinka mnie wyręczyła to dziękuje :D

Mikhaila11 28.04.2013 17:33

Ja gram raczej bez kodów, ale prawie zawsze gdy buduje domy używam motherlode.

ajditia 29.04.2013 15:20

Cytat:

Napisał muffinka808 (Post 1696120)
Jednak mam też takie rodzinki, w których nie używam żadnych kodów związanych z pieniędzmi czy potrzebami, bo po prostu lubię wyzwania i taką realistyczną grę :)

Też takie mam ^^

Zielona Herbata 05.05.2013 09:11

Pierw tylko grałam kodami, ale w końcu uznałam, iż gra mnie już tak nuży, że w końcu dam spokój tym kodom i pogram normalnie :) Granie bez kodów sprawia mi więcej rozrywki.

madelia 05.07.2013 11:30

Jak grałam w simsy 2, to grałam na kodach praktycznie bez przerwy, ale motherlode używalam tylko przy budowaniu i urządzaniu domu, jesli w trakcie gry brakowalo mi kasy, nigdy im nie pomagałam :) Dodatkowo, w karierach za pomocą kodów dawałam moim simom mase przyjaciół do awansu. Ale teraz dopiero widzę, że to nie miało sensu.

Arisane 13.07.2013 12:44

dobra, umiem grać bez kodów :P Ale tak właściwie wszystko zależy od rodzinki, którą gram i czy chcę im kupować dobry dom, bo jak np. gram pięcioosobową rodzinką w budzie dla dwóch osób to to chyba logiczne, że wpiszę motherlode :D ale staram się bez kodów :)

alpherainn 14.11.2013 17:31

Gram cały czas z kodami. Nie chce mi się zdobywać kasy, poprawiać potrzeb, skupiam się na karierze i umiejętnościach :D

Julsowa 17.11.2013 21:34

Gram bez kodów, nie dodaję sobie pieniędzy, a także nie używam boolpropa. ^^ To niezłe wyzwanie.

demur_ 17.11.2013 22:31

Nie pamiętam, kiedy ostatnio grałam bez kodów :). Wpisanie "testing..." to pierwsza rzecz, którą robię po włączeniu gry. Motherlode używam przy budowie/urządzaniu domu, a potem już nie - niech sami zarabiają. To, ile razy wklepię kod na kasę, zależy od poziomu, na jakim mają żyć Simowie - czy to ma być eksluzywna chata czy raczej nie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01.