TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

nmin 12.07.2011 15:25

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Przecież bullterrier był nawet w trailerze, ten przestraszony szczeniaczek ;)

Ejak 12.07.2011 16:41

@up: faktycznie, no ale przynajmniej przypomniałem :D

Juhas 12.07.2011 17:15

Jeszcze fajnie by było gdyby dali coś w stylu pies policyjny- owczarek niemiecki oraz pies strażacki- dalmatyńczyk :)
To by urealniło grę jeszcze bardziej :)

anie_1981 12.07.2011 17:59

Ja swojej rodziny też nie robię w Simsach, ale lubię tworzyć swoje zwierzaki. Może nie konkretnie utożsamiam jakoś swojego psa z reala ze swoim psem wirtualnym, no ale jeśli mam psa Yorka, to znaczy, że mi się podobają, więc w grze też chcę mieć :D

Ejak 12.07.2011 18:11

Cytat:

Napisał Juhas (Post 1416164)
Jeszcze fajnie by było gdyby dali coś w stylu pies policyjny- owczarek niemiecki oraz pies strażacki- dalmatyńczyk :)
To by urealniło grę jeszcze bardziej :)

Może zrobią, bo była wzmianka o jakiejś pracy dla psa, ale wtedy nie było to by tylko owczarka niemieckiego jako policyjnego i dalmatyńczyka jako strażackiego. Inne rasy też w tej branży pracują, a twórcy Sims'ów i tak by zrobili dla wszystkich, bądź prawie dla wszystkich, bo taki York ;)

Juhas 12.07.2011 18:13

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1416204)
Może zrobią, bo była wzmianka o jakiejś pracy dla psa, ale wtedy nie było to by tylko owczarek niemiecki jako policyjny i dalmatyńczyk jako strażacki. Inne rasy też w tej branży pracują, a twórcy Sims'ów i tak by zrobili dla wszystkich, bądź prawie dla wszystkich, bo taki York ;)

Wiem że i inne rasy ale chodzi mi o to najbardziej popularne w tej roli :)
No raczej Yorczek nie byłby psem policyjnym :O:D

Ejak 12.07.2011 18:40

Juhas: Owczarek niemiecki jest popularniejszy od dalmatyńczyka, także w straży pożarnej. Najciekawiej było by, gdyby w nowym mieście była policja konna.

anie_1981 13.07.2011 11:57

Ciekawe, czy będzie kostucha jeżdżąca na koniku, czy to tylko na potrzeby trailera... Ale policja konna byłaby miodzio... Mój Sim na pewno byłby gliną... Żeby jednak to wyglądało jak trzeba, to musiałaby to być praca jak z Kariery. Robiłoby się patrole ulic w siodle.

Deer 13.07.2011 16:45

Konie. Ciekaw jestem jakby sie na nich jezdzilo. Moze byc smiechowoooo. xD

revive 13.07.2011 19:59

A ja psy uwielbiam i przy nich zostanę...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:40.